In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Victoriafallen


VICTORIAFALLEN

4 dagar/3 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


Det blir fyra dagar vid de underbara Victoriafallen så det blir gott om tid för äventyr men även för att bara njuta av de mäktiga fallen och den fantastiska naturen. Detta paket kan med fördel kombineras med ett besök till Chobe National Park i Botswana eller en resa till Sydafrika.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Victoriafallen bildar en naturlig gräns mellan Zimbabwe och Zambia och man kan således besöka fallen från båda länderna. Den stora fördelen med att besöka Victoriafallen från den zimbabwiska sidan är att ni kan gå till fallen från Victoria Falls längs väl markerade stigar. Dessutom är utsikten helt klart det bästa från denna sida eftersom ni kan stå mittemot fallen och se dem framifrån.


Från Victoria Falls finns det väl markerade stigar som ni kan följa ned till de mäktiga Victoriafallen. Det är en fantastisk syn att se Zembezifloden störta ned i en nära två kilometer bred och hundra meter djup kanjon och bilda Victoriafallen.

Med tanke på mängden aktiviteter som står till buds är Victoriafallen verkligen en äventyrares dröm! Upptäck områdets fantastiska natur- och djurliv i båt, till fots, i ett flyg, i ett safarifordon eller på hästryggen. Om ni vill ha lite mer fart kan ni prova på white water rafting och om ni verkligen vill känna adrenalinet pumpa kan ni testa att hoppa bungy jump!


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen