In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Victoriafallen


VICTORIAFALLEN

4 dagar/3 nätter

Det blir fyra dagar vid de underbara Victoriafallen så det blir gott om tid för äventyr men även för att bara njuta av de mäktiga fallen och den fantastiska naturen. Detta paket kan med fördel kombineras med ett besök till Chobe National Park i Botswana eller en resa till Sydafrika
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Dag 1:
Ni stannar 3 nätter i Victoria Falls och ni bor på The Kingdom at Victoria Falls som ligger perfekt beläget endast några minuters promenad från själva fallen.


Victoriafallen bildar en naturlig gräns mellan Zimbabwe och Zambia och man kan således besöka fallen från båda länderna. Den stora fördelen med att besöka Victoriafallen från den zimbabwiska sidan är att ni kan gå till fallen från Victoria Falls längs väl markerade stigar. Dessutom är utsikten helt klart det bästa från denna sida eftersom ni kan stå mittemot fallen och se dem framifrån.

Dag 2-3:
Ert främsta skäl för att besöka området är ju så klart att få se de mäktiga fallen. Från Victoria Falls finns det väl markerade stigar som ni kan följa så ni behöver inte en guide som visar er runt utan bara strosa runt och njut av den magnifika naturen.

Det är en fantastisk syn att se Zembezifloden störta ned i en nära två kilometer bred och hundra meter djup kanjon och bilda Victoriafallen. Hotellet har en privat gång till vattenfallen och den omgivande regnskogen. Det finns en mängd utsiktspunkter om man bara vågar trotsa vattenfallet och inte har något emot att bli lite blöt.

Det finns gott om aktiviteter i området – upptäck områdets fantastiska natur- och djurliv i båt på Zambezifloden, till fots, i ett safarifordon eller på hästryggen. Att boka in en flygtur och således få ett fågel-perspektiv av fallen är verkligen värt det om ni har lite pengar över. Om ni känner er mer äventyrslystna kan ni välja att ta en tur i ett microlightflyg.

Genom en tur i en jetbåt kan ni uppleva Victoriafallen underifrån. Den mycket snabba, och natursköna, resan tar er till foten av fallen. Detta är en fartfull aktivitet som ni sent kommer att glömma! En kryssning i solnedgången är en lugnare utflykt, men en inte desto mindre populär kvällsaktivitet. Det är något mycket speciellt att avnjuta en drink medan ni tittar på flodhästarna i Zambezifloden samtidigt som ni njuter av den spektakulära solnedgången.


Här finns även fina möjligheter till att prova på white water rafting och om ni verkligen vill känna adrenalinet pumpa kan ni testa att hoppa bungy jump. Med tanke på mängden aktiviteter som står till buds är Victoriafallen verkligen en äventyrares dröm!

Dag 4:
Det har blivit dags att lämna Victoriafallen för denna gång och förhoppningsvis har ni haft några fantastiska dagar på denna magiska plats. Ni får transfer till Victoria Falls Airport där ni antingen fortsätter er resa eller påbörjar resan hem till Sverige igen.

Förhoppningsvis har ni bagaget fullt av underbara minnen från er lika underbara vistelse i Afrika och självklart med önskan om att en gång återvända!


KONTAKTA OSS FÖR RESEFÖRSLAG OCH PRIS FÖR 2019

I priset ingår:
3 nätter på The Kingdom at Victoria Falls, Victoria Falls, Standard Double Room, inkl. frukost
Transfer Victoria Falls Airport – The Kingdom at Victoria Falls, t.o.r.
Komplett resepaket med vägbeskrivningar, information samt vouchers för samtliga bokningar
24 timmars telefonassistans – vi befinner oss permanent på plats i Sydafrika

I priset ingår inte:
Flygbiljetter – kontakta oss för en offert
Visumkostnader
Eventuella aktiviteter


Specificerade boenden och aktiviteter gäller med reservation för fullbokningar. Först när alla bokningar har bekräftats kan priset i USD fastställas. Priset i SEK fastställs efter gällande valutakurs på respektive fakturadag.
Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen