In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Resor med fokus


Våra temaresor är resor som har en lite speciell inriktning för er som kanske vill kombinera er passion och er resa på bästa sätt. Golf, dykning, ridning, äventyr eller segling – här finns allt man kan tänka sig!


Om golf är er stora passion är ju Sydafrika verkligen ett fantastiskt land för er. Här finns golfbanor som passar alla, de flesta priser är låga och vädret tillåter spel året om. Det vore väl inte så dumt att lämna Sveriges vinterslask för en veckas spel i Kapstaden?

Sydafrika är även känt som en av världens främsta resmål när det gäller dykning, och kanske framför allt hajdykning. De många reven längs Sydafrikas kust besöks regelbundet av dykare och hajentusiaster. Beroende på säsong kan ni få komma otroligt nära några av havets mest respektingivande varelser. Och även om ni inte dyker, kan ni komma hem och skryta om att ha tittat en vithaj in i ögonen…

© Destination Sydafrika


Frågan är också om inte Afrika är världens mest romantiska kontinent? Det är i alla fall det perfekta resmålet för en bröllopsresa – kombinera vackra Kapstaden med några nätter på en härlig safarilodge och avsluta med sol och bad på Moçambiques oförstörda vita stränder.

I Sydafrika har ni även möjlighet att åka på fantastiska tågresor med Rovos Rail, Blue Train och Shongololo Express – helt fantastiska upplevelser. Eller varför inte ha en alldeles egen yacht att guppa omkring på i Moçambiques övärld? Eller ge er ut på ridsafari i Botswana?

Kort och gott är möjligheterna oändliga och er drömresa är bara runt hörnet! Ta första steget idag och kontakta oss för ett kostnadsfritt reseförslag och en offert på flygresor!
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen