In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Rovos Rail


Kliv ombord på ett av världens lyxigaste tåg och upplev romantiken och atmosfären från en förgången tid. Avnjut utsökta måltider i femstjärnig lyx alltmedan det mest varierande landskap uppenbarar sig där ni sakta ringlar fram.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter


Sedan starten 1989 har Rovos Rail gjort sig känt som världens lyxigaste tåg. Äventyret börjar ofta på Capital Park strax norr om Pretoria, Rovos Rails privata tågstation i kolonialstil, som är scenen för de flesta avgångar och ankomster.

Rovos Rail har de rymligaste kupéerna i världen med all lyx och komfort ni kan tänka er. Med vackra träpaneler och inredning i edvardiansk stil, är kupéerna ackommoderade för två personer som kan välja mellan två enkelsängar eller en rymlig dubbelsäng. Det finns kassaskåp, rumservice dygnet runt och en minibar fylld med de drycker ni önskar, allt inkluderat i priset.


Det finns tre olika typer av boende:

Pullman Suites är 7 kvadratmeter stora kupéer med eget badrum med dusch. Ni kan välja mellan en över- och en undersäng eller en dubbelsäng som under dagen görs om till en soffa. Minsta kupén som erbjuds.


Deluxe Suites är ett något större alternativ på 11 kvadratmeter. Ni får en liten salong och eget badrum med dusch. Ni kan här välja mellan två enkelsängar eller en dubbelsäng.


Royal Suites är på hela 16 kvadratmeter och är väldigt rymliga och eleganta. Kupén tar upp en halv vagn, med egen salong och badrum med viktorianskt badkar och separat dusch.


Alla måltider serveras under en sittning i de charmiga restaurangvagnarna i viktoriansk stil. Varje morgon serveras en frukostbuffé med ett brett urval av croissanter, kallskuret, marmelader, bakverk, yoghurt, flingor och färsk frukt.

Till lunch och middag serveras först en förrätt och sedan står valet mellan fisk, kött eller vegetariskt som sedan följs av en frestande dessert. Till detta serveras utmärkta sydafrikanska viner.

Under dagarna är klädseln ledig och bekväm, medan det till middagen är minst kavaj och slips som gäller.


Alla resor kan göras i omvänd riktning, utom rundresorna och African Collage. I priserna ingår del i dubbelkupé, alla måltider och utflykter under tågresan samt dryck medan ni befinner er på tåget.

Ladda ned Avgångsdatum & priser 2014-2015 i pdf-format.Rovos Rail erbjuder följande resor:

Pretoria - Kapstaden

Durban Safari

Pretoria - Victoriafallen

Kapstaden - Dar Es Salaam

Namibia Safari

Golfsafari

Golf Collage
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen