In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Blue Train


Liksom Rovos Rail så går Blue Train från Pretoria till Kapstaden eller omvänt. Denna resa tar drygt ett dygn och är därför ett något snabbare alternativ till Rovos Rail. Under denna tid njuter ni av underbart god mat och dryck och naturligtvis en varierande och vacker utsikt.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter


I jämförelse med Rovos Rail så är Blue Train inte heller så slående vackert på utsidan, de ser mer ut som ett vanligt tåg. Men på insidan är det allt annat än vanligt!


All mat serveras i restaurangvagnen och det är två sittningar för lunch och för middag. Till lunch är det "smart casual" som gäller, d.v.s. fin vardagsklädsel, medan man till middagen klär upp sig lite mer elegant med kavaj och slips.

Det finns två salongskupéer – en där ni avnjuter "high tea", d.v.s. eftermiddagsfika och en där ni kan avnjuta en god konjak, eller vad ni önskar dricka, och en cigarr då detta är det enda område där man får röka.

Det finns två olika typer av boende:

De Luxe Suites är det mindre alternativet och här får ni antingen enkelsängar eller en dubbelsäng – som på dagen bäddas undan så att ni får mer plats i er kupé. Ni har också så klart ett eget badrum med antingen dusch eller badkar.

Luxury Suites är mer än en meter större än deluxekupén och även här kan ni välja mellan enkelsängar eller en dubbelsäng. Ni har eget badrum med stort och härligt badkar där ni kan njuta av avslappnande bad medan tåget sakta rör sig framåt.

Blue Train erbjuder följande resor:

Pretoria - Kapstaden

Pretoria - Durban

För ytterligare information om Blue Train och vad de har att erbjuda kan ni läsa deras broschyr.
Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen