In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Vi skräddarsyr er resa till Sydafrika!


De flesta resor ni finner här på vår hemsida är för er som vill resa på egen hand i Sydafrika. Ni bestämmer allt - när ni vill resa, hur länge ni vill vara borta, vart ni vill resa och vad ni vill göra. Så kom ihåg att detta bara är förslag! Det är ni som bestämmer hur er slutgiltiga resa i Sydafrika ska se ut!


Resorna presenteras först lite kort i en sammanfattning och om ni tycker att det verkar intressant så kan ni klicka er vidare för att läsa mer om resan i detalj.

© Destination Sydafrika


När ni får ett personligt reseförslag från oss anges priserna på våra resor i sydafrikanska rand, som benämns R. Detta beror så klart på att vi inte lägger på någonting extra på priset för det arbete vi gör och det slutliga priset i kronor är beroende av den aktuella växlingskursen då bokningen sker. Ni kommer också att få ett pris i svenska kronor, så att ni kan se vad resan hade kostat om ni hade bokat där och då. Om ni så önskar får ni också en offert på de flygresor ni behöver.

Kika på förslagen i menyn till vänster och se om ni hittar någon resa som lockar. Om vi inte har er drömresa eller om det är något ni skulle vilja ändra på i ett förslag, så hör av er till oss så fixar vi det!
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen