In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Sydafrika, Swaziland & Lesotho


GRASKOP KLASERIE PRIVATE NATURE RESERVE HAZYVIEW SWAZILAND ST LUCIA LA LUCIA
HIMEVILLE DRAKENSBERGEN

18 dagar/17 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


Resan börjar då ni beger er österut där ni färdas längs underbara Panorama Route på väg till några dagar på privat lodge i vildmarken. Vidare går resan till kungadömet Swaziland, St Lucia och sedan till de majestätiska Drakensbergen. Ni får också vara med om en fantastik tur upp längs Sani Pass till Lesotho.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter


Er resa börjar vid Panorama Route där ni får upptäcka naturens underverk som ligger utspridda längs vägen, innan det är dags för några dagar i bushen. Ni bor på safarilodge i privat reservat och får vara med på ordentliga vandringar i bushen i kombination med mer traditionella safariturer i öppet safarifordon.

Efter att ha utforskat Swaziland reser ni vidare till St Lucia, som har massor att erbjuda – paddla kajak, prova på djuphavsfiske eller om ni vill ha mer safari kan ni ta en tur till Hluhluwe Imfolozi Park.

© Destination Sydafrika


Ni reser mot Himeville och de vackra Drakensbergen, där ni får följa med på en tur upp längs Sani Pass, som är ett av de mest magnifika bergspassen i Sydafrika. Ni tar er sedan längre upp längs Drakensbergen, till Cathedral Peak som är ett paradis för vandrare. Här finns leder som sträcker sig från bara några timmar till flera dagar. Efter tre dagar här kör ni tillbaka till Johannesburg.


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen