In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Stora Sydafrikaresan


GRASKOP KLASERIE NATURE RESERVE SWAZILAND ST LUCIA KNYSNA OUDTSHOORN PAARL KAPSTADEN

21 dagar/20 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


Under tre veckor tar er denna resa runt i Sydafrika och ni får uppleva safari, äventyr, sol och bad. Resan börjar längs Panorama Route mot några dagars safari i den sydafrikanska bushen. Via Swaziland reser ni sedan till St Lucia och sedan vidare till Garden Route. Efter några dagar i de vackra vindistrikten, avslutas resan i Kapstaden.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter


Resan börjar i vackra Panorama Route innan ni reser till ett privat reservat och bor på härlig safarilodge. Här får ni chansen att se många av Sydafrikas vilda djur – både stora som små. Ni reser via Swaziland till den lilla staden St Lucia på Sydafrikas östkust. Här finns många spännande aktiviteter för stora och för små, både lugna och lite mer adrenalinpumpande…

© Destination Sydafrika


Ni flyger från Durban till Port Elizabeth och resan fortsätter till Knysna, en härlig liten stad med förträffliga restauranger och mycket annat att erbjuda. Här har ni nära till en mängd attraktioner, äventyr och sol & bad.

Ni reser från Knysna via Oudtshoorn till Sydafrikas vackra vindistrikt och Paarl, där ni kommer att bo väldigt bra till för att undersöka vindistrikten.

Ni reser vidare till Kapstaden och här upptäcker ni bland annat Kaphalvön med Cape Point och Godahoppsudden, shoppar i V&A Waterfront, tar er upp på Table Mountain och tar kanske en guidad tur till kåkstäderna och Robben Island.


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen