In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Safari, KwaZulu-Natal & Kapstaden


KLASERIE NATURE RESERVE SWAZILAND ST LUCIA KAPSTADEN

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


Denna härliga resa börjar i Klaserie Nature Reserve där ni får chansen att komma öga mot öga med Afrikas vilda djur. Ni tar er sedan igenom kungadömet Swaziland och vidare till St Lucia där det blir tid för sol & bad. Er slutdestination är Kapstaden där ni får utforska mycket av vad denna vackra stad har att erbjuda!
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter


Från Johannesburg tar ni ett inrikesflyg till Nelspruit varifrån ni reser till Klaserie Nature Reserve där ni bor på safarilodge och får uppleva den sydafrikanska bushen.

Ni reser via kungadömet Swaziland till St Lucia. Här kan ni njuta av sol, bad och äventyr av olika slag - fiska, paddla kajak, snorkla, rid eller följ med på olika båtturer. Vill ni ha mer safari kan ni ta en tur till Hluhluwe Imfolozi Park och om ni tar er norrut till Sodwana Bay finns utmärkta möjligheter till dykning.

© Destination Sydafrika


Resan går vidare till Kapstaden och här finns det gott om spännande äventyr! Det finns alltid något nytt att göra och upptäcka här. Besök Table Mountain och vackra Kirstenbosch Botanical Gardens, shoppa på Canal Walk och V&A Waterfront, ta en tur till Cape Point och Godahoppsudden.

En av dagarna rekommenderar vi att ni beger er till vindistrikten. Stellenbosch, Franschhoek och Paarl är de mest kända områdena, men det finns mycket mer!


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen