In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Djur och natur i Sydafrika


KRUGERPARKEN SWAZILAND ST LUCIA LA LUCIA UNDERBERG STORMS RIVER
OUDTSHOORN SWELLENDAM HERMANUS

21 dagar/20 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


En resa med djur och natur i fokus! Resan börjar med några dagar i Krugerparken, där ni får upptäcka den afrikanska bushen på egen hand. Via Swaziland reser ni till St Lucia, där ni bland annat får safari i Hluhluwe Imfolozi Park. Ni reser vidare till Drakensbergen innan ni upplever underbara Garden Route, där blir det gott om tid för sol, bad och äventyr.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter


Från Johannesburg flyger ni till Hoedspruit, varifrån ni reser in i Krugerparken och här handlar era första dagar helt om safari. Fortsätt till det vackra kungadömet Swaziland, där ni får en heldag till att utforska området innan resan går vidare till St Lucia på östkusten. Här får ni en guidad safaritur i närliggande Hluhluwe Imfolozi Park. Ni kan också sola, bada, fiska, rida, paddla kajak och – om det är säsong – kan ni också få följa med på ett nattligt äventyr där ni försöker finna de gigantiska havssköldpaddorna.

© Destination Sydafrika


Ni tar er till de vackra Drakensbergen. Här får ni följa med på en tur upp längs Sani Pass, som är ett av de mest magnifika bergspassen i Sydafrika.

Ni fortsätter till Garden Route och Tsitsikamma National Park. Här finns en mängd olika aktiviteter – dykning, uttersafari, forsränning, Canopy Tour och mycket mer. Resan tar er till Oudtshoorn, där ni kan få chansen att rida på en struts och komma riktigt nära vilda surikater, innan ni följer den vackra Route 62 och så småningom hamnar i Hermanus. Under säsong är Hermanus en av de bästa platserna för valskådning från land.


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen