In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


När vi första gången kom till Sydafrika hade vi ingen aning om vad som väntade oss. Vi skulle tillbringa 6 månader på universitetet i Potchefstroom, en liten stad några mil utanför Johannesburg. Där skulle vi slutförda våra examensarbeten som avslutning på våra studier till kemiingenjörer.

Vi föll pladask för landet och allt vad det har att erbjuda och efter vår första vistelse i Sydafrika tillbringade vi, i flera omgångar, mycket tid i Sydafrika. Till slut bestämde vi för att omsätta vår kärlek till och kunskap om landet till något som fler än vi kan ha nytta av. På så sätt föddes Destination Sydafrika.

Vi har drivit Destination Sydafrika sedan 2007 och vi har älskat varje ögonblick. Vi upptäcker fortfarande nya platser, både i Sydafrika och i grannländerna runtomkring. Det finns bara så mycket att se och göra!


Nuförtiden bor vi båda i Sydafrika med våra sydafrikanska män. Detta innebär att vi finns på plats här i Sydafrika om ni skulle behöva ha hjälp under er resa.

Vår målsättning är att ge er möjlighet att uppleva södra Afrika på bästa möjliga sätt, utan att det ska kosta extra jämfört med om ni arrangerar allt själv. Vi lägger alltså inte på några avgifter för arbetet vi utför. Då många boenden kräver upp till 50 % i deposition kommer det att bli många separata betalningar om ni bokar direkt. Om ni däremot bokar via oss så betalar ni 10 % i samband med bokning (ibland något mer) och sedan resterande summa 1 månad före avresa.

Destination Sydafrika är ett litet företag som sätter stolthet i att alltid sätta era behov och önskemål i centrum. Ni kan räkna med personlig service och ett starkt engagemang och vi är inte nöjda förrän ni är nöjda!


Varför ska du välja Destination Sydafrika?
Stor erfarenhet
Personlig service
Inga avgifter tillkommer
Vi finns permanent på plats i Sydafrika
Vi ställer fullständiga resegarantier till Kammarkollegiet


Vi vill inget hellre än att ge er chansen att få uppleva känslan av Afrika, något ni bär med er resten av livet! Låt oss få hjälpa er med er resa – det kostar ju inget extra!

Hoppas att vi hörs!

- Julia & Lina
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen