In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Omdömen från tidigare kunder


Som sagt, jag var väldigt sen in med min förfrågan, men för Er så finns inte "omöjligt" som ord. Jag kallar Sydafrika "ett svart Thailand": vänliga och hjälpsamma människor, billig och god mat, av det lilla jag hann se - ett vackert land.

Kan absolut tänka mig att återvända hit med hela familjen. Tar då gärna hjälp av Julia igen!

Min resa var uppdelad i två delar; fotboll och dykning. "Villa Lugano", med Eddie i spetsen, såg till att alla gäster fick en "shuttle" till och från arenan. Vare sig det var till Soccer City eller Ellis Park.

Efter gruppspel så blev det en liten längre utflykt till Bloemfontein. Blev positivt överraskad av motorvägarnas mycket goda kvalité. Tyskland - England blev naturligtvis höjdpunkten på fotbollsdelen av resan.
Därefter bar det iväg till Durban och värmen. Engelsmannen Mick möte upp mig på flygplatsen för vidare färd till hans "Umkomaas Guest House". Här skulle det nu dykas under tre dagar.

Tyvärr så blåste det lite för mycket för att gå ut med RIB-båt under första dagen, men som de säger: "Better safe than sorry". Jag fick uppleva tre olika hajar nästa dag - Tiger Shark, Black Tip, Raggedtooth. Min lycka var gjord!

På Blue Vision Dive Center så var norrmannen(!) Vegard behjälplig med allt. Man åker tvärs över Jorden och så slutar det med att man står och pratar skandinaviska…

Efter 12 dagar så var det dags att ta sig hem i ett sträck från Umkomaas, Durban via Joburg, London till ett sommar-Stockholm. Trött, svettig men mycket nöjd!

- Klaus-Peter Persson, Stockholm


Det var en fantastisk resa där vi blev vänligt mottagna. Och med hjälp av era kartor, vägbeskrivningar och en massa vackra utsikter så fick vi en fantastisk jul och nyårs resa. Sydafrika visade sig än en gång från sin bästa sida. Vi hoppas att många, många får möjligheten att åka dit och njuta av den andra änden av världen! Tack Destination Sydafrika för att ni hjälpte oss med detta.

- Carin, Anders, Leopold och Sara, Enskede1 2 3 4 5 6 7 8
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen