In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Omdömen från tidigare kunder


Vi är mer än nöjda med Destination Sydafrikas service. Vid ankomsten till Kapstaden fanns en representant från Ilios Travel på plats. Vi togs vänligt emot av Joy på Bickley House trots den sena timmen. Punktligt nästa dag fick vi hyrbilen. Lika punktligt och vänligt nästa dag blev vi hämtade för Cape Town Walk to Freedom.

Dag 4 anlände vi så till Stellenbosch Hotel och hade inga problem att hitta till golfklubben de Zalze. Värre var det att hitta till Erinvale dagen därpå, men det gick. Vi brydde oss inte om att utforska omgivningarna och besöka Franschhoek p g a hettan (+37). Vi njöt istället av atmosfären i skuggan på ett café i Stellenbosch.

Till Zeekoe Guest Farm var det heller inga problem att hitta och vägen dit var förödande vacker. Dagen därpå besökte vi en strutsfarm innan vi for vidare till Knysna och Kanonkop Guest House. Eftersom det var Valentines hade familjen bokat ett bord åt oss på Sirocco på kvällen. Omtänksamt. Dagen därpå spelade vi på Pezalu GC. Spektakulär bana, men läget är magnifikt.

Delfinsafarin dagen därpå hann vi inte med utan vi tog oss några timmar i Knysna istället innan golfen på Simola. Så var det då dags för safarin! Idwala Game Lodge var spännande, vi hade inte upplevt något liknande. Vi såg alla de vilda djuren förutom leoparden. Vilken upplevelse! Vi tog oss till Port Elisabet och på flygplatsen i Kapstaden stod representanten från Ilios Travel och väntade på oss. Sista dagen i Kapstaden shoppade vi till barnbarnen och njöt av värmen, solen och atmosfären. Naturligtvis blev vi punktligt hämtade på Bickley House f v b till flygplatsen.

Allting fungerade perfekt. Hotellen var bra, färdbeskrivningarna likaså. Vi träffade par från England, Tyskland och Holland som "övervintrade" sex veckor i Somerset West. Vi träffade även sydafrikaner som driver ett Guest House i Hermanus. Vi är båda överens om att anlita Destination Sydafrika igen vid vår nästa Sydafrikaresa. Nu har vi fått en liten inblick i hur det kan vara och hur vi kan tänka oss vilja ha det vid vår nästa resa.

- Håkan & Monika Agemalm, Sigtuna


Tack för en mycket välordnad och oförglömlig resa. Julia på Destination Sydafrika har verkligen gjort ett kanonjobb med att sy ihop en bra och upplevelserik resa, med jättebra boenden av våra önskemål.

Vi kan varmt rekommendera Sydafrika och Destination Sydafrika. Tack!

- Mikael Landeblad & Angelica Malmstedt, Stockholm


Tack för en fantastisk resa! Vi är otroligt nöjda med alla boenden och turer!!!

- Olivia Jansson & Victor Lombard, Sundbyberg


Tack för ett fantastiskt bemötande, från första kontakt till "välkommen hem"-mailet, och underbar service. Allt på vår resa har fungerat oerhört bra och vi är mer än nöjda!

- Johan och Jenny Oscarsson, Stockholm


Vi är helnöjda med bemötande och hela arrangemanget. Mycket proffsigt!!!

- Hans-Erik & Barbro Eriksson, Ytterby


Servicen, information om smått och stort från Er har varit utomordentlig. Ni har svarat på alla frågor från frukostmenyer till sjösjuketabletter och virusepidemier inom några timmar. Er vägbeskrivning och information om våra boenden m m var fulländad.

Av våra uppleveler i Sydafrika vill vi särskilt nämna vår vistele i Lalibela på Idwala som var en fantastisk lodge, afrikanskt in i minsta detalj, elefantspillning utanför dörren och mycket god sevice. Det var lite glest med djur, men efter fyra safariturer hade vi iallfall fått se alla djur som reservatet hade att erbjuda. Höjdpunkten var en jakt, en gepardhanne som jagade två impalor. Vi fick ett otroligt spännande skådespel som slutade med att impalorna segrade. Vi har besökt Masai Mara i Kenya tidigare. Denna safarin var en komplettering till den kan man säga. Vegetation och natur helt annorlunda. Snårigt och tätbevuxet.

Vi vill varmt rekommendera alla som vill till Sydafrika att låta Destination Sydafrika arrangera er semester.

- Rune & Gunilla, Dan-Axel & Ulla, Särö


Servicen och vägbeskrivningarna var till mycket stor hjälp. Arrangemanget av de olika boendena var över förväntan. Vi kan verkligen rekommendera Destination Sydafrika till andra som vill ha hjälp att hitta pålitlig och bra service inför sin resa till det fantastiska landet Sydafrika.

- Lena, Ola & Lina Svensson, Habo


Kunde inte vara bättre. Hela resan blev en enorm upplevelse på många olika plan. Vackert land, vänliga människor, fantastiskt djurliv och avslutande avkoppling på paradisiska Thonga för att smälta alla intryck.

Julia, du har varit en fantastisk hjälp, alltid glad, förstående, aldrig klagat över att skriva om reseplaneringen efter nya infall från vår sida. Väl på plats klaffade allt tack vare Din goda planering. Lita på att vi kommer att berätta för många om er!

- Bengt & Christina Holmberg, Kalmar


Vi har från första mailkontakten fått ett enastående service från Destination Sydafrika (Julia) som har varit mån om att med snabb responstid svara på alla våra frågor liksom att hitta alternativa boenden och på bästa sätt sy ihop vår Safari i Sydafrika med paradisstränder i Mocambique-resa. Stort tack också för den fina uppvaktningen på vår bröllopresa i form av present och privat middag. Vi hade en fantastisk resa och kan verkligen rekommendera andra resenärer att göra vår kombination och skulle gärna återvända till både Sydafrika och Mocambique för att uppleva litet mer av respektive land.

- Karin & Henrik Attorps, Stockholm


Tack för ett helt fantastiskt arbete med vår resa till Sydafrika. Resan vi gjorde från Johannesburg ner till Kapstaden via Durban var helt sagolik. Er planering av boenden längs vägen var klockrena. De var helt perfekt placerade för de olika dagsutflykterna. Vi hann med allt från safari till dyk med vithaj och besök bland apor och krokodiler för att inte nämna Cape of Good Hope. UNDERBART. Allt funkade utmärkt med hämtning och lämning av hyrbilen också. Återigen TACK… Vi rekommenderar er till alla vi känner och vi kommer med all säkerhet att ta hjälp av er igen.

- Mikael & Jenny, Göteborg


Trevligt och personligt bemötande! Gav oss många värdefulla tips! Mycket tillmötesgående gällande våra egna förslag och önskemål. Perfekt bollplank inför resan!

- FocusOn South Africas projektgrupp, Stockholm


Jag är så enormt glad över att jag hittade er hemsida. Allt med vår resa har varit över förväntan och er service och ert engagemang har varit fantastiskt bra. Jag rekomenderar starkt vänner och bekanta som är intresserade av Sydafrika att ta kontakt med er! Tusen tack för allt!

- Isabel Kleredal & Mattias Zaunschirm, Stockholm


Vi är helnöjda med resan, resrutten var perfekt och alla bokningar fungerade. Det var helt fantastiskt! Räkna med oss på en resa till om något eller några år!!

- Per & Anette Danell, Älta


TACK för att ni hjälpte oss med väldigt professionell och tillmötesgående service! Vi kommer rekommendera er till bekanta!

- Malin Markestedt & Joni Ruokolainen, Bunkeflostrand


Resan var kanon. Vilka upplevelser! Djur, natur, mat & vin och ett alldeles underbart väder. Vi tycker ni tjejer har gjort ett mycket bra jobb!

Med varma semesterhälsningar och ett stort tack!

- Leif Nannstedt, Saltsjö-Boo och Sven-Erik Carlström, Åkersberga.


Vi är väldigt nöjda med både er och resan! Vi hade en väldigt bra semester och kommer gärna återvända till Sydafrika! Tack för hjälpen!

- Christina, Pontus & Matilda, Vaxholm


Ett STORT TACK för all hjälp med vår Sydafrikaresa! Resan blev oerhört lyckad för hela familjen och vi fick se tusentals med djur precis som vi önskat. Allt fungerade perfekt. Alla boenden var sagolika och vi trivdes fantastiskt överallt. Alla utflykterna var superba och inte en enda detalj strulade. Vi är mycket imponerade över att du fått ett sådant flyt i alla bokningarna - det brukar ju alltid vara något som hänger upp sig.

ETT STORT TACK FÖR ALLT och vi hör av oss inför nästa resa - för vi måste tillbaka!

- Gerd, Urban, Simon och Olivia Pedersen, Lund



1 2 3 4 5 6 7 8
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen