In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Omdömen från tidigare kunder


Ett stort tack till Destination Sydafrika för snabbt och trevligt bemötande, god lokalkännedom och stor flexibilitet i kontakterna före och under resan. Tack vare detta blev vår vistelse i Cape Town, Paarl, Aquila och Stellenbosch helt oförglömlig: Safariturerna på Aquila Game Reserve med elefanter och lejon på några meters avstånd; vinprovningstur i Paarl och Stellenbosch; det fantastiska boendet på Soverby Guesthouse och mycket mycket annat.

- Familjerna Lyberg och Linder, Göteborg


Vi vill bara säga ett stort tack för er hjälp till vår underbara resa till Sydafrika. Vi blev uppgraderade på så väl på Tempel Wines som på La Plume och fick fantastiska rum. Vi har sett och upplevt så mycket och finalen på Idwala går inte att beskriva med ord.

- Jan-Olov & Carina Nilsson, Stockholm


Vi har haft en helt fantastisk resa och har många fina minnen att glädjas åt. Erat arrangemang fungerade perfekt och vi var mycket nöjda med all snabb service från er. Utifrån våra önskemål fick vi en varierad resa med upplevelser av olika slag med natur, djur, kultur, vin och mat.

Hela familjen med barn på 8 och 12 år blev mycket nöjda. Vi reser gärna tillbaka till Sydafrika och kan varmt rekommendera Destination Sydafrika.

- Familjen Englund från Genarp


Allt funkade fint, vi behövde ingen av de vouchers vi skrivit ut däremot, men det var så klart skönt att ha dem med. Fantastiskt land, vi återvänder gärna!

- Maria & Stefan Soxbo, Huddinge


Vi är helnöjda med bemötande och hela arrangemanget. Mycket proffsigt!!!

- Hans-Erik & Barbro Eriksson, Ytterby


Tack Destination Sydafrika (Lina) för ditt vänliga bemötande och stora engagemang och tålamod vid planeringen och bokningen av vår första Sydafrikaresa; den blev precis så bra som vi kunde önska oss!

Vi kan varmt rekommendera er och vi kommer gärna tillbaka.

- Marie, K-G & Josefine Anderson, Göteborg


Vi tycker att Sydafrika är ett helt fantastiskt land att turista i. Vi fick både hektisk storstad, idyllisk småstad, mysiga vingårdar och safari i samma resa. Bra vägar att köra på med hissnande vyer över berg och dal. Trafiken var lugn och hjälpsam. Vi fick väldigt god mat och bra vin för en billig pennig.

Ett stort Tack Lina och Julia på Destination Sydafrika för all er hjälp!

(Tack för er uppvaktning på min födelsedag, det var trevligt att sitta på balkongen och äta choklad och dricka bubbel med blicken mot Lagunen och The Heads!)

- Katja & Per, Årsta


Destination Sydafrika har uppfyllt alla förväntningar man önskar i form av god, snabb och personlig service. Allt uppfyllde våra förväntningar.

- Åsa, James, Johan, Krister och Stefan


Allting fungerade perfekt och ni har lyckats organisera vår resa trots väldig kort framförhållning. Man är alltid klokare efteråt och det betyder att vi skulle göra vissa saker annorlunda. Golfen skulle vi ta precis som det var. Men aldrig stressa med valsafari (med alldeles för lite val men rätt dålig balanskänsla efter båtturen) inför världens härligaste golfbana. Alldeles för mycket samma dag. Men vi haft en underbar semester och återvänder helt säkert.

- Elke & Björn Theander, Lund


Vår semester i Sydafrika kan sammanfattas på ett enkelt sätt: Fantastiskt bra, succé helt enkelt. Vi har under 17 dagar rest genom Garden Route, Klein Karoo och Cape Town, med ett upplägg som skissats av oss och sedan förfinats av Destination Sydafrika och vi är mycket nöjda med deras insats, som utan tvekan lyft vår resa ett steg.

Höjdpunkter? Tja, två dagars safari i Addo och Kariega var otroligt bra. Men du, glöm inte att åka på en guidad tur i kåkstäderna - det var en väldigt stark upplevelse.

- Familjerna Eriksson & Björklund, Luleå


Det blev en fantastisk resa. Ett fantastiskt land med vacker natur, vänliga människor och god mat. Kombinationen av alla djur, natur, slappa vid poolen och spännande äventyr med familjen gör att det det var den bästa resa vi gjort och vi kommer gärna tillbaka. Vi hade stor hjälp av Lina som gjorde att allt klaffade och att vi trots allt fick se så mkt som vi gjorde. Vi tar gärna hjälp av Er igen.Tack!

- Viveca Engevall, Viken


Vi är jättenöjda med vår fantastiska treveckors rundresa i Sydafrika, inklusive genomresa genom Swaziland och med ett dagsbesök i Mocambique!

Vi var först inne på att åka på en organiserad gruppresa, men är jätteglada att ni på Destination Sydafrika (Julia) övertygade oss om göra resan på egen hand och köra själva istället, det var det bästa vi kunde gjort! Och att köra själva var absolut inga problem, vägarna håller en mycket hög standard och alla varningssignaler om att det skulle vara så farligt känns helt överdrivna! Vi var inte med om tillstymmelse till incidenter. Med sunt bonn'förnuft - och med alla goda restips från Destination Sydafrika (och en bra karta) - klarar man sig alldeles utmärkt på egen hand!

Vi utgick från programpunkterna i gruppresorna, men "plockade russinen ur kakan" och valde bort, la till och bollade idéer med Julia så att vi fick resan PRECIS som vi ville ha den, och vilken resa det blev!!! Det känns nästan som om det är först nu - tre veckor efter hemkomst - som vi riktigt "landat".

Sydafrika är ett mycket vackert och mångfacetterat land fyllt av upplevelser! Vår resa har varit ett koncentrat av allt landet har att erbjuda; vacker natur, fantastiskt djurliv, vänliga och öppenhjärtiga människor, intressant och innehållsrik historia och samhällsliv - som ibland kryper under skinnet, men som inte går att blunda för - och mycket god mat! Vi har blandat eget bilkörande med guidade turer, och fått ut absolut mesta möjliga av resan!

Julia fixade med alla boenden och gjorde det med den äran; vi har bott i allt från tält, "tysk alpstuga" (jo, det finns faktiskt sådana i Sydafrika), vasshydda, guesthouse och traditionellt hotell. (Och det kändes som skräddarsytt för oss, i något fall skrev hon "jag föreslår att ni bor på x istället för y, för det känns lite mer som ni" - en fullträff utan att någonsin ens ha träffat oss! :) Vår mejlkorrespondens - som pågick frekvent och med outtröttliga och snabba svar - gjorde att det kändes som om vi fick absolut bästa tänkbara och personliga service! Och ett misstag - en bokningsmiss - som gjordes, rättades till på ett snabbt och professionellt sätt, med största möjliga tillmötesgående.

För oss som tycker att vägen till - dvs planerandet - är en del av själva resan, är den typ av tjänster som Destination Sydafrika erbjuder perfekt! Flygbokning på egen hand - vilket betyder resande och restider precis när det passar oss själva - och egna reseidéer som man kan bolla fram och tillbaka med någon som är väl insatt och få utförliga och uttömmande svar - och i vissa fall rena avrådanden, vilket vi är mycket tacksamma för så här i efterhand. Det tidsödande - och i våra ögon rätt tråkiga - sökandet efter bra boenden och bokning av detsamma, ombesörjs av Destination Sydafrika, med den stora fördelen att de dessutom är kvalitetssäkrade! Och som grädde på moset kostar det hela ingenting heller!!! Det kan inte bli bättre!

Vi kan varmt rekommendera Destination Sydafrika till alla reslystna!

- Helena E:son Alm & Lennart Eriksson


Vi har haft en fantastisk fin resa i Sydafrika under en 3-veckors period. Började med 6 dagar i Cape Town, 4 dagar i Stellenbosch och avslutade med en golfresa på 9 dagar med Rovos Rail. Allt fungerade bra och de guesthouse och hotell som Julia ordnade var väldigt bra, speciellt vill vi nämna Lezard Bleu i Cape Town, där vi fick ett mycket trevligt mottagande trots att vi kom vid midnatt. Lezard Bleus rekommendationer när det gäller restauranger var en fullträff och det kändes tryggt efter första anhalten när vi märkte att Julia valt ett sådant bra ställe som passade oss perfekt.

Rovos Rail är något utöver det vanligt, maten fantastisk och deras omhändertagande av oss resenärer exceptionell. Vi har varit i Sydafrika en gång tidigare och det kan nog tänkas bli fler gånger ändå

- Inger och Pär, Linköping


Vi hade en underbar semester i Kwazulu Natal med en skräddarsydd resa från Destination Sydafrika. De ordnade allt från hyrbilar till duktiga fiskeguider och allting fungerade utomordentligt. Hög servicenivå, stort tålamod och ingående kunskaper om Sydafrika gör att vi gärna låter Destination Sydafrika arrangera vår nästa resa.

- Johan Hansson och Lena Lundberg, Umeå1 2 3 4 5 6 7 8
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen