In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Omdömen från tidigare kunder


Jag läser andra kunders kommentarer och kan bara instämma - vi är jättenöjda!! Allt har fungerat toppenbra och det känns som om Ni tolkade våra önskemål på ett bra sätt. Kanske hade ett mer personligt B&B i Oudtshoorn varit trevligare och mer i klass med övriga inkvarteringar.

Port Elizabeth var trist och kändes mer som en nödvändighet i väntan på flyget hem. Tips att fördriva dagen med: Quadbike 3,5 mil utanför staden eller sandboarding. Men man måste kunna duscha efteråt. Dessutom kan ni gärna rekommendera restaurangen "Ginger" längs stranden (vid casinot). Där åt vi den godaste maten under vår resa i Sydafrika - och det vill inte säga så lite!

Vår värd på Stannards Guest Lodge gav Er komplimanger "these Swedish ladies are our best customers - very friendly and very professional!"

- Familjen Dreijer/Droxner, Stockholm


Ni lyckades väl med att möta våra önskemål och komponera en utsökt resa som vi kommer att minnas länge.

Tror inte vi skulle ha fått en så bra totalupplevelse utan er hjälp.

Tackar för det!

- Kenneth & Jonas, Farsta


Tack för ett superbra reseupplägg. Vi är otroligt nöjda med vår resa som faktiskt blev bättre än vi hade förväntat oss. Upplägget och boendet var mycket bra. Allt fungerade toppen och vi hade jätte bra väder (lite regn, storm, superhetta och soliga härliga sommardagar). Hela familjens favorit var Soverby. Jättetrevlig "cottage", vackra omgivningar, god mat, gott vin och trevlig personal. Barnen älskade poolen och ägarens hundar som gärna kom på besök. Dit åker vi nog igen…

Vi har redan börjat fundera på när vi kan besöka Sydafrika nästa gång.

- Familjen Delvén, Nyköping


Ett bra upplägg från Destinations Sydafrika bäddade för en fantastisk resa och upplevelse över det vanliga.

Vi skulle inte tveka att rekommendera "Destination Sydafrika" som researrangör till våra vänner och bekanta.

- Anneli & Kjell-Åke Widengård, Göteborg


Vi hade ju mycket strul innan vi kom iväg pga stängda flygplatser så vi var så glada och lättade att vi äntligen kom iväg. Tyvärr blev vår resa lite rumphuggen men vi fick i alla fall uppleva alla delar vi hade planerat. Vi är väldigt glada och tacksamma för all hjälp vi fick av er när vi inte kom iväg som planerat, med att boka om hotell, leta hyrbil och fixa transfer. Tack också för vinturen i Franschoek vilket vi uppskattade och njöt av mycket.

Vi hade lite otur med vädret, dåligt i stort sett under hela vår tid vi tillbringade längs Garden Route, vilket gjorde att vi kanske inte tyckte det var så speciellt. Däremot tyckte vi safarin var en härlig upplevelse och även Kapstaden och Franschoek där vi gärna hade tillbringat mer tid. Men allt som allt är vi glada att vi kom iväg och hade en skön resa.

- Carin & Magnus Löfqvist, Malmö


Tack Julia för en fantastisk resa. Vi kände redan vid första kontakten att detta skulle bli bra. Du lyssnade på våra önskemål och ändrade snabbt och glatt reserutt, boende och utflykter ett antal gånger efter våra önskemål. Slutresultatet blev perfekt. Vet inte om vi skulle vilja ändra på något med facit i hand. Det skulle väl i så fall vara fler dagar i Sydafrika.

Några av guldkornen om man måste välja; Kapstaden, dagsutflykt till Godahoppsudden, vandring i Robberberg NP utanför Plettenberg, St Lucia med omnejd, safari i Sabi Sand, Panorama route med Blyde River Canyon.

- Christer, Eva, Viktor & August Lewén, Älta


Vi hade två underbara veckor i det fantastiska Sydafrika. Längtar redan tillbaka, och planerar snart ett återbesök. Stort tack till Julia och Destination Sydafrika, som gjorde att vår resa blev extra lyckad. Alla bokningar klaffade perfekt, och vi hade många trevliga och personliga boenden och arrangemang.

- Anders Rosén med familj, Limhamn


Vi vill verkligen tacka er för hjälpen av vår sydafrikaresa. Allt var toppen. Bra planerat på alla sätt. Det sparade oss mycket arbete att få hjälp av er. Vill också påpeka att alla hotellvärdarna var mycket trevliga och hjälpsamma. Africa on foot var nog den bästa upplevelsen. Vi kommer att rekommendera er till våra vänner om dom ska åka till Sydafrika. Tack för allt.

- Yvonne och Lars Letterblad, Vetlanda

Vi är verkligen jättenöjda med resan, det blev den drömsemester vi nästan inte vågat hoppas på.

Under resan ner till Kapstaden hade vi otur och fastnade på Heathrow ett dygn, men väl framme i Sydafrika var allt sedan helt perfekt!

Fastän vi rörde oss i en väldigt liten del av landet, känns det som om vi fick uppleva så skiftande natur och känsla. Allt från strutsfarmar i semiöknen till frodiga vackra vindistrikt.

En riktig höjdpunkt under resan var en mountainbiketur vi gjorde med guide med utgångspunkt Knysna. Vi cyklade 25 km på fantastiska single tracks genom skog och längs klippor högt över havet. Idwala var också en helt fantastisk upplevelse. Vistelsen där och safariturerna gav verkligen lyckorus!

Tack så jättemycket för bra bemötande, snabb respons och alla goda tips inför resan. Måste ge en särskild eloge till vägbeskrivningarna. De var verkligen toppen!

- Jenny & Peter, Göteborg


Det har varit en fett häftig resa!

- Oskar Pettersson, 13 år, Huddinge


Det var en fantastisk resa, precis så bra eller t o m bättre än vad vi hade hoppats på. Vi upplevde underbar gästfrihet, otrolig stämning överallt, särskilt på arenan, och dessutom var regionen mycket vacker. Vi återvänder gärna till Sydafrika igen!

Vi behövde hjälp med att sy ihop en resa med lite olika delar och till en region som vi inte kände till, så det var viktigt att hitta en arrangör som verkligen kunde landet, och därför föll valet på er. Alltid snabba svar, och så fort vi hade frågor undersökte ni direkt vad som gällde. Det kändes tryggt för oss inför resan, vi kunde lita på att allt var ordnat och fungerade perfekt.

Alla beskrivningar stämde utmärkt, så det var lätt för oss att hitta fram. Dessutom mycket bra med övriga tips och information som var viktiga att tänka på.

- Fredrik, Gunnar & Anna-Lena Stake, Stockholm


Tack Julia för att du sydde ihop denna oförglömliga resa till oss. Allt från boende till safari och information var kanon. Ska vi någon gång tillbaka till Sydafrika är Destination Sydafrika vårt givna förstaval. Många kramar från Eric och Maria.

- Eric Laurenius & Maria Andersson, Landskrona


Vi hade en helt underbar resa. Allt gick som planerat. Tack vare er hjälp kunde vi kombinera vår resa med upplevelser från Sydafrika och besök hos svenskättlingar vi aldrig träffat tidigare i olika delar av Sydafrika. En fullträff var Idwala Game Lodge, som var mycket personligt med fin service. Stället var estetiskt inrett i minsta detalj.

Har också rekommenderat er hemsida till andra som planerar att resa till Sydafrika.

- Birgit Thörnqvist Dahl & Bengt-Göran Dahl, Partille


Tack vare Destination Sydafrika kom vi till platser och boenden vi aldrig hade kunnat hitta på egen hand.

Vi fick också bra hjälp att hitta intressanta platser och aktiviteter efter våra önskemål.

Nu längtar vi bara tillbaka till detta fantastiska land!

- Mats, Nina, Ylva & Joel Åström, Västerås


Vill börja med att säga att vi är mycket nöjda med vår resa, och med upplägget. Det blev t.o.m. bättre än vad vi trodde, så betyget blir mycket bra!

Vi vill tacka för din fina service, du har valt fina boende, utmärkta vägbeskrivningar och gett oss bra förslag på sevärdheter. Mycket bra och vi kommer att rekommendera dig till våra vänner.

- Mina & Lars-Olof Andersson, Göteborg1 2 3 4 5 6 7 8
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen