In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Omdömen från tidigare kunder


Ert upplägg passade oss väldigt bra. Varför då? Jo, vi ville sy ihop en resa utifrån en egen uppfattning men utan erfarenhet från ZA.

Kontentan blev ett urval av oss baserad på ert framdukat smörgåsbord från er. Det blev en utsökt måltid!!!

- Thomas & Pia, Mats & Ingela, Skara


Servicen från Destination Sydafrika har varit mycket bra. Inledningsvis då vi planerade vår resa, med ert tålamod då vi justerade och ändrade vår rutt ett antal gånger. Upplevde att ni lyckats otroligt bra med att få fram boenden, trevliga små mysiga guesthouse.

- Kenny & Ann-Christin, Björn & Lisbeth, Landvetter/Hönö


Först av all vill vi tacka för en enormt trevlig resa i Sydafrika vi har sett och upplevt så mycket att man inte har hunnit ta allt till sig.

Alla vi kommit till har varit så tillmötesgående några sticker ut mer än andra, tex. Marteens i Kapstaden och Alf o Marie på Tempel Wines och även de som drev Bridgewater i Knysna. Ja, listan kan göras lång. Alf o Marie stod mitt i slutskedet av vintillverkningen och han knappt sovit på två veckor men ändå gjorde en vinprovning på kvällen och nästa dag visade han sitt winery, har du kontakt någon gång hälsa från oss.

Alla var så måna om oss och ville att vi skulle trivas samt se så mycket som möjligt!

Jag kan skriva hur mycket positivt som helst om er och vi har rekommenderat er till alla vi träffat under resans gång.

Ha det nu riktigt gött för de har vi haft!

- Tomas & Bettan Börjesson, Kungälv


Förstklassig och snabb service och vänligt bemötande! Resan blev som vi hade hoppats och det kändes bra att ha ramarna klara via era förslag på aktiviteter. En höjdpunkt för oss blev en privat guide via Swazi Trails som guidade oss en dag i Swaziland då vi bl.a besökte en primary school. En stark upplevelse att få träffa barnen och se deras verklighet!

- Familjen Oskarsson, Årsta


Tack för en väl sammansatt resa, med bra och varierande boenden och olika förslag på minnesvärda upplevelser. Allt fungerade fint! Vi fick med oss upplevelser & minnen för livet!

- Claes & Tord, Stockholm


Vi anlände till Kapstaden i början av januari och ångrade naturligtvis långbyxorna.... men det snöade ju i Sverige. Därmed kan vi diska av vädret under vår vistelse, 25 grader varmt och strålande sol dagarna i ända. Alla dagar. (Ja, det är sant.)

Vi började med 8 dagar i Kapstaden och blandade med mycket golf och insyn i Sydafrikas unga och oerhört känslosamma historia. Detta inkluderade besök i District Six, Robben Island, kåkstaden Langa med mera.
Minnet från Kapstaden var dess historia trots att golfen var av högsta klass och att övriga "turistmåsten"; (Table Mountain, Waterfront etc), mycket väl motsvarade sitt goda rykte. Vårt boende var familjärt, bekvämt och det var nästan med saknad vi lämnade för att åka vidare till vindistriktet kring Stellenbosch.

Vi provade vin, vi åt nästan för bra till ytterst vettiga priser, vi spelade så klart golf och vi fick nya vänner i form av värdparet på vårt boende. Dessa fem dagar i vindistriktet var så "bekväma" att vi nästan hoppades på att de avslutande tre dagarna i bushen med safari på programmet, skulle vara av mer strapatsliknande karaktär. De var de naturligtvis inte.

Visserligen startade vi tidigt på morgonen men det var det värt med tanke på allt spännande vi fick uppleva. Från lejon via flodhästar, noshörningar, giraffer till leoparder. Och fåglar, antiloper, sköldpaddor.......... Och maten var även här av högsta klass, klart i paritet med guidernas kunskaper.

Som helhet en kanonresa som ni förstår, vi är så nöjda.

Men Julia och Destination Sydafrika då??
Jodå, inte en beställning som var fel, inte en bokning som inte stämde, inte en vägbeskrivning som pekade åt skogen, helt enkelt inte ett misstag som vi kunde upptäcka. Vi hade aldrig varit i Sydafrika för och vi följde det program som vi bestämt hemifrån och vi hade inte ett problem. Visst, vi är vana att klara oss själva men nästan tre veckor utan ett problem, mycket bra!!

Tack Julia, vi längtar redan tillbaka.

- Fam Hallin och fam Albäck, Brösarp


Den här resan var oförglömlig. Förmodligen den bästa vi någonsin gjort, och vi har rest världen över i många år. Den skiftande naturen, människorna fantastiskt hjälpsamma var vi än kom, djurlivet, stränder, de olika turerna, MATEN, ja allt var fantastiskt. Vill rekommendera att inte ha för bråttom när man reser hit, våra fyra veckor gick alldeles för fort. En annan rekommendation är att ha minst 3-4 övernattningar på varje ställe man stannar på, både för att hinna med att se allt som finns i närheten men också för att få bort känslan av att "leva i kappsäck" hela tiden.

Bemötandet från Julia och Destination Sydafrika var det allra bästa, flexibilitet och vilja att hjälpa till när vi ändrade oss med resmålen innan resan fastställdes, till att rekommendera ställen och restauranger. Vi tackar Julia för en fantastiskt bra resplan!

- Jan & Anette, Bertil & Gunilla, Hällingsjö


En fantastisk resa som underlättades betydligt genom att anlita Destination Sydafrika, allt fungerade i det närmaste perfekt. Riktigt skönt att inte behöva rota i boendet på varje ställe och slippa internetbetalningar. Verkligen kanonställen som var bokade, vissa ställen fick man faktiskt nypa sig i kinden och kolla att man var vaken, helt fantastiska ställen och med ägare som gärna berättade om stället och gav rekommendationer, upplevde en fantastisk middag på Dieu Donné i Franschhoek efter en sådan rekommendation. Dieu Donné's tryfferade räkpasta som förrätt och lammkottletterna som huvudrätt går inte av för hackor.

Kan verkligen rekommendera denna typ av resande på egen hand, åker man bil på dagtid ser man inte mycket av det våld som ofta kommer på tal. Sydafrika är ett fantastiskt land med vacker natur, fina vägar, fantastiskt djurliv på många ställen, god mat och fantastiska viner, mycket svårslagbart totalt sett.

- Yngve, Annika, Hans & Ingrid, Västerås


Vi är väldigt nöjda med vår resa. Safariturerna kommer vi aldrig att glömma. Vi hade tur och såg massor av olika djur och våra kunniga guider såg till att vi fick vara med om massor av spännande ögonblick...aldrig en tråkig sekund på savannen!

En avgörande faktor var att vi hade möjlighet att påverka boende och resrutt och lägga upp det efter våra egna önskemål. Alternativet för oss hade varit att själv leta, ringa och boka och det var mycket tidssparande att inte behöva göra detta. Dessutom fick vi många bra och kunniga tips.

- Iréne, Hans, Anders & Yvonne, Malmö


Servicen, information om smått och stort från Er har varit utomordentlig. Ni har svarat på alla frågor från frukostmenyer till sjösjuketabletter och virusepidemier inom några timmar. Er vägbeskrivning och information om våra boenden m m var fulländad.

Av våra uppleveler i Sydafrika vill vi särskilt nämna vår vistele i Lalibela på Idwala som var en fantastisk lodge, afrikanskt in i minsta detalj, elefantspillning utanför dörren och mycket god sevice. Det var lite glest med djur, men efter fyra safariturer hade vi iallfall fått se alla djur som reservatet hade att erbjuda. Höjdpunkten var en jakt, en gepardhanne som jagade två impalor. Vi fick ett otroligt spännande skådespel som slutade med att impalorna segrade. Vi har besökt Masai Mara i Kenya tidigare. Denna safarin var en komplettering till den kan man säga. Vegetation och natur helt annorlunda. Snårigt och tätbevuxet.

Vi vill varmt rekommendera alla som vill till Sydafrika att låta Destination Sydafrika arrangera er semester.

- Rune & Gunilla, Dan-Axel & Ulla som reste 16 dagar i november 2008


Servicen och vägbeskrivningarna var till mycket stor hjälp. Arrangemanget av de olika boendena var över förväntan. Vi kan verkligen rekommendera Destination Sydafrika till andra som vill ha hjälp att hitta pålitlig och bra service inför sin resa till det fantastiska landet Sydafrika.

- Lena, Ola & Lina Svensson, Habo


Kunde inte vara bättre. Hela resan blev en enorm upplevelse på många olika plan. Vackert land, vänliga människor, fantastiskt djurliv och avslutande avkoppling på paradisiska Thonga för att smälta alla intryck.

Julia, du har varit en fantastisk hjälp, alltid glad, förstående, aldrig klagat över att skriva om reseplaneringen efter nya infall från vår sida. Väl på plats klaffade allt tack vare Din goda planering. Lita på att vi kommer att berätta för många om er!

- Bengt & Christina Holmberg, Kalmar


Vi har från första mailkontakten fått ett enastående service från Destination Sydafrika (Julia) som har varit mån om att med snabb responstid svara på alla våra frågor liksom att hitta alternativa boenden och på bästa sätt sy ihop vår Safari i Sydafrika med paradisstränder i Mocambique-resa. Stort tack också för den fina uppvaktningen på vår bröllopresa i form av present och privat middag. Vi hade en fantastisk resa och kan verkligen rekommendera andra resenärer att göra vår kombination och skulle gärna återvända till både Sydafrika och Mocambique för att uppleva litet mer av respektive land.

- Karin & Henrik Attorps, Stockholm


Jag är så enormt glad över att jag hittade er hemsida. Allt med vår resa har varit över förväntan och er service och ert engagemang har varit fantastiskt bra. Jag rekomenderar starkt vänner och bekanta som är intresserade av Sydafrika att ta kontakt med er! Tusen tack för allt!

- Isabel Kleredal & Mattias Zaunschirm, Stockholm


Vi är helnöjda med resan, resrutten var perfekt och alla bokningar fungerade. Det var helt fantastiskt! Räkna med oss på en resa till om något eller några år!!

- Per & Anette Danell, Älta


TACK för att ni hjälpte oss med väldigt professionell och tillmötesgående service! Vi kommer rekommendera er till bekanta!

- Malin Markestedt & Joni Ruokolainen, Bunkeflostrand


Resan var kanon. Vilka upplevelser! Djur, natur, mat & vin och ett alldeles underbart väder. Vi tycker ni tjejer har gjort ett mycket bra jobb!

Med varma semesterhälsningar och ett stort tack!

- Leif Nannstedt, Saltsjö-Boo och Sven-Erik Carlström, Åkersberga.


Vi är väldigt nöjda med både er och resan! Vi hade en väldigt bra semester och kommer gärna återvända till Sydafrika! Tack för hjälpen!

- Christina, Pontus & Matilda, Vaxholm


Ett STORT TACK för all hjälp med vår Sydafrikaresa! Resan blev oerhört lyckad för hela familjen och vi fick se tusentals med djur precis som vi önskat. Allt fungerade perfekt. Alla boenden var sagolika och vi trivdes fantastiskt överallt. Alla utflykterna var superba och inte en enda detalj strulade. Vi är mycket imponerade över att du fått ett sådant flyt i alla bokningarna - det brukar ju alltid vara något som hänger upp sig.

ETT STORT TACK FÖR ALLT och vi hör av oss inför nästa resa - för vi måste tillbaka!

- Gerd, Urban, Simon och Olivia Pedersen, Lund1 2 3 4 5 6 7 8
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen