In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Omdömen från tidigare kunder


Nu är vi hemma igen efter våra fantastiska dryga tre veckor i Sydafrika! Vi har upplevt och sett så mycket så nu tar det nog flera veckor att titta på bilderna och egentligen förstå allt vi varit med om. Boenden har fungerat jättebra, trevliga ställen och fint bemötande över allt.

Ett stort plus för Logde Afrique med superb service och fantastiskt boende! En kväll fick vi faktiskt välja en annan väg hem eftersom en flodhäst betade där vi skulle gå. Plus också för servicen på Primi Seacastle. Mycket tillmötesgående personal och bra service med att till exempel kunna utnyttja hotellets dusch även efter utcheckning, i väntan på sent nattflyg. Vi åker väldigt gärna tillbaka igen för att uppleva mer av det fantastiska landet.

Tack för all hjälp, vi anlitar er gärna igen!

- Helle & Håkan Brage, Brokind och Weine & Meta Drotz, Sturefors


Vi är supernöjda med vår resa, vi har haft två veckor av makalösa upplevelser och ett fantastiskt land att resa i! Destination Sydafrika förstod vad vi var ute efter och kunde hjälpa oss snabbt och bra med allt vi behövde lösa inför resan.

- Jörgen, Lena, Magnus, Lovisa och Pontus Odh, Göteborg


Vi har haft förmånen att resa mycket och besökt många länder, men Stora Sydafrikaresan har varit en alldeles oförglömlig upplevelse för vår familj! Resan överträffade alla våra förväntningar och var fantastiskt omväxlande i alla avseenden. Enastående natur och djurliv, vi såg riktigt många djur på nära håll, vänliga och hjälpsamma människor!

Det märktes att alla boenden har valts med omsorg av er, vi upplevde en fantastiskt varm och välkomnande atmosfär var vi än kom. Destination Sydafrika har gett oss en jättebra support och snabba svar. TACK Lina och Julia för en toppenfin reseplanering och perfekt organisation, där allt fungerade utan problem.

Vår son sade ”Detta måste nästan vara den ultimata resan” och vi håller med honom! Vi hoppas få återvända till Sydafrika! Vi kommer definitivt att rekommendera er till alla som funderar på att resa till Sydafrika!

- Familjen Göran, Eva, Jessica och Andreas Bragd, Värnamo


Ert förslag på resrutt var väl genomtänkt och boendena var små och oerhört trevliga. Vi är mycket nöjda och vår resa har varit fantastisk.

Tack!

- Anders, Annika, Erik och Hanna, Sollentuna


Hela familjen var mer än nöjda med hela resan, Sydafrika är ett fantastiskt land och vi vill återvända så snart som möjligt.

Destination Sydafrika kan jag innerligt rekommendera till vänner och bekanta. Allt har löpt mycket smidigt, inga incidenter, varit på "säkra" områden, bra tips och snabb service.

- Gerhard Lindesvärd med familj, Lund


Vi har nu kommit tillbaka från en fantastisk resa. Allt har fungerat bra och vi är mycket nöjda med både val av olika hotell och lodger… Tack för att Ni bidragit till en underbar resa med många oförglömliga minnen.

- Familjen Bjarke, Djursholm


Hemkomna efter tre fantastiska veckor i Sydafrika. Vi är fyllda av häftiga upplevelser och har sett så många vackra platser.

Julia har gjort ett fantastiskt jobb med alla bokningar av boende och golfbanor samt detaljerade färdbeskrivningar (fungerade bättre än vår GPS). Allt funkade perfekt från början till slut och vi är supernöjda. Kommer verkligen att rekommendera Destination Sydafrika till våra vänner som ska åka till Sydafrika i framtiden.

- Marie & Jonas, Stockholm


Funkade bra och smidigt med både bokning och på plats, kändes tryggt!

- Tobias & Marta Elmkvist, Göteborg


Först av all vill vi tacka för en enormt trevlig resa i Sydafrika vi har sett och upplevt så mycket att man inte har hunnit ta allt till sig.

Alla vi kommit till har varit så tillmötesgående några sticker ut mer än andra, tex. Marteens i Kapstaden och Alf o Marie på Tempel Wines och även de som drev Bridgewater i Knysna. Ja, listan kan göras lång. Alf o Marie stod mitt i slutskedet av vintillverkningen och han knappt sovit på två veckor men ändå gjorde en vinprovning på kvällen och nästa dag visade han sitt winery, har du kontakt någon gång hälsa från oss.

Alla var så måna om oss och ville att vi skulle trivas samt se så mycket som möjligt!

Jag kan skriva hur mycket positivt som helst om er och vi har rekommenderat er till alla vi träffat under resans gång.

Ha det nu riktigt gött för de har vi haft!

- Tomas & Bettan Börjesson, Kungälv


Vi är väldigt nöjda med hela arrangemanget av Destination Sydafrika. Det var vår första resa i Sydafrika och det passade oss bra att ha en färdig rutt med allt boende fixat, men ändå ha möjlighet att resa fritt och komplettera med egna utflykter och aktiviteter. Rekommenderar alla som besöker Outdshoorn att följa med på surikat-utflykten som finns till buds där.

- Anna Mattsson & Carl Johan Ferner, Stockholm


Vi är enormt nöjda med både resan och bemötande ifrån er och alla människor vi mött på vårt boende. Vi har känt oss som "del av familjen ". Ni har hela tiden kommit med förslag utifrån våra önskemål och det har passat våar behov på pricken. Era väg beskrivningar har varit mkt utförliga.

Vi kommer att rekommendera er för de personer som önskar att resa till det vackra Sydafrika.

- Susanne & Lasse Sandberg, Järfälla1 2 3 4 5 6 7 8
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen