In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Omdömen från tidigare kunder


Vi vill tacka alla de kunder som tidigare har valt att resa med oss här på Destination Sydafrika. Det har varit en fröjd att få hjälpa till med att planera och organisera era resor i Sydafrika och det betyder otroligt mycket för oss att ni blir nöjda!

Tack och på återseende!

- Julia & Lina


Resan var helt fantastiskt på alla sätt. Träffade så många underbara människor, såg platser som jag bara drömt om att uppleva och alla afrikanska djur som man bara sett på TV innan och helt plötsligt stod dom där på vägen mitt framför mig. Så häftigt!

Nomad Tours kan jag varmt rekommendera. Vår guide och kock Gertie var helt fantastisk. Hon hade aldrig en dåligt dag, alltid glad och lagade fantastisk mat. Hon fick oss alla att må bra. Chauffören Martin var också en skön prick som tog oss fram safe på den 5 600 km långa resan. Jag har allt gott att berätta. Och du var helt fantastisk också på att hjälpa till med alla förberedelser innan avfärd. Allt funkade perfekt!

- Gunilla Johansson, Strömstad


Tack så OTROLIGT MYCKET för att ni hjälpte oss att sy ihop en fantastisk upplevelse som vi kommer att bära med oss hela livet. Jag har rest ganska mycket och denna resa var tipp-topp på alla sätt: suverän rutt, fantastiska boenden, underbar mat och viner till mycket rimliga priser, otrolig natur, trevliga människor, djurlivet, jättebra utflyktstips - vi hade gärna stannat några veckor till.

Framförallt tack för de boenden du bokade åt oss – vilken skillnad mot att kliva in i en opersonlig lobby på något ”stor-hotell” och ta hissen upp till 8:e våningen och sitta i ett opersonligt rum.

Dessa guest-houses med så fin standard och personligt bemötande ger en helt annan upplevelse. Det otroliga ”rummet” på La Plume kommer jag aldrig att glömma – det var som att bo på ett slott bland alla smakfulla antikviteter.

Vi vill absolut återvända…

På återhörande och stort TACK!

- Marie, Mats och Lina Molin, Älvsjö


Vår Sydafrikaresa blev en jättetrevlig upplevelse tack vare Destination Sydafrikas många rekommendationer som visade sig vara fantastiskt bra. Vi fick uppleva små guldkorn vi inte hade hittat på egen hand. Destination Sydafrika hanterade alla bokningar så vi kunde fullständigt njuta av vår resa.

- Familjen Forsman, Hovås


Destination Sydafrika var en perfekt researrangör för oss. Lina satte slutligen (efter flera försök och långa diskussioner) ihop en fantastisk resa med en blandning av kultur och natur under två och en halv veckas tid.

Från tranguidning i Drakensbergen till vinguidning vid Franschhoek. Från bad vid St Lucia till bushen i Balule Nature Reserv och slutligen till den fantastiska Kapstaden. Vi har rest och upplevt Sydafrika med alla sinnen.

- Tomas & Ingrid, Enskede


Tack för hjälpen med en fantastisk resa. Vi har haft många fantastiska upplevelser och alla är väldigt nöjda. Tillsammans med det underbara bröllopet i Mozambique, gav Tembe det starkaste intrycket på oss alla. Vilken fantastisk miljö och vilka underbara människor. När vi efter två dygn lämnade Tembe kändes det som om vi tog farväl av goda vänner. På Tembe skulle vi gärna haft en dag till, utan safariturer, för att hinna njuta av logen.

Alla våra boenden var jättebra, trevligt bemötande, rent och fräscht. Jag är i alla fall övertygad om att jag kommer återvända till Sydafrika, det finns mycket mer att uppleva. Dessutom vill jag ju återvända till Tembe.

Det jag kan tillägga är att vägbeskrivningarna var väldigt bra.

Slutligen, ett stort varmt tack från hela familjen Johnsson + Lasse. Jag rekommenderar er för alla jag pratar med, så jag hoppas ni även får tid att sy ihop vår nästa resa.

- Elisabeth, Hans, Linnea, Amanda, Hillevi & Lasse, Lund


Tack Destination Sydafrika och tack Julia för en helt oförglömlig resa. Du/ni har gjort ett mycket proffsigt jobb med ett väl genomtänkt upplägg, utmärkta beskrivningar och förslag samt gjort alla bokningar. Allt har fungerat klanderfritt och inga bekymmer har funnits på vägen.

-Kerstin & Anders, Stavsnäs


Förra året hamnade vi på Destinations Sydafrikas hemsida av en slump och kände att det lät för bra för att vara sant. Vi hade bara läst om färdiga paketresor till Sydafrika och fascinerades av tanken att få en resa planerad utifrån våra egna intressen och önskemål.

Lina har outröttligt svarat på alla våra frågor och tog fram en underbar reseplanering över vår vistelse i Sydafrika. Destinations Sydafrika är oerhört professionella, serviceminded och flexibla.

När vi bodde på de olika B&B visste alla vilka tjejerna från Destination Sydafrika var, vilket ingav förtroende.

Vi har redan rekommenderat våra vänner att använda sig Destination Sydafrika och känner oss mycket malliga över att få säga att de nu tar fram en ny reseplanering för oss.

-Shanis & Marcus, Stockholm


1 2 3 4 5 6 7 8

Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen