In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Vindistrikten


- Världsberömda viner & god mat -

Med pittoreska vingårdar, restaurerade bondgårdar i Cape Dutch-stil, utmärkta vinrutter, fynbos och majestätiska bergskedjor som kuliss kan listan göras lång över vad vindistrikten runt om i Kapprovinsen har att erbjuda.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Många av städerna och byarna i vindistrikten har historiska byggnader och monument som berättar om områdets rika historia, så att besöka ett vindistrikt i Sydafrika är att få uppleva så otroligt mycket mer än bara vin.

© Destination Sydafrika

Ni kan besöka vindistrikten över dagen med utgångspunkt i Kapstaden - inom en radie av tio mil finns oändligt mycket att se och besöka. Om ni vill koncentrera er på ett lite mindre område, ta dig till charmiga Stellenbosch, som anses producera det bästa utbudet av viner med hundratals vinodlingar, eller Franschhoek, som ligger i en av världens vackraste vindalar. Båda ligger inom kort köravstånd till varandra via det vackra Helshoogte Pass.

Ni kan också välja att ha någon av vingårdarna som bas, borta från storstadsvimlet. Utbudet på boenden är stort och detta alternativ kan ofta vara mer prisvärt än motsvarigt boende inne i Kapstaden.

För er som inte vill köra på egen hand finns det utmärkta guidade turer, både som heldags- och halvdagsalternativ.


Vill du läsa mer om Sydafrikas vindistrikt? Besök då Om Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen