In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Västkusten


- Praktfullt blomsterrike -

Den sydafrikanska västkusten är ett mycket speciellt område. Här finns kilometerlånga, ofta vindpinade stränder med härdade busksnår, en låg horisont med vidsträckt himmel och avlägsna bergskedjor där frodiga vinodlingar breder ut sig.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Västkusten är en region med starka kontraster och stor skönhet. Här erbjuds ni en hel del varierande resmål och upplevelser – den vackra, ibland ödsliga, kustregionen med sina magnifika laguner och små fiskebyar, åkrarna och vingårdarna i Swartland, citrus-, Rooibos- och vinodlingarna i Olifantsrivier Valley, Cederbergs och Groot Winterhoek Mountains magnifika prakt och Namaqualands karga skönhet.

© Destination Sydafrika

Den största anledningen till att många reser sig hit är för att se den fantastiska utställning som visas varje år när vinterns första regn faller och förvandlar detta torra och ganska karga landskap till ett fyrverkeri av klara färger när marken täcks av blommor av tusentals arter.

Förutom detta underverk finns det ett par pärlor att upptäcka. Att äta middag på en av västkustens restauranger på stranden är en helt oförglömlig upplevelse – ni sitter på stranden under ett solskydd och insuper havsluften och doften av fisk och skaldjur på grillen, njuter av solen och fiskmåsarnas skri, slickar fingrarna rena och det enda ni behöver oroa er över är hur i hela friden ni ska orka ytterligare en rätt…


Vill du läsa mer om Sydafrikas västkust? Besök då Om Sydafrika!


Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen