In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Garden Route


- Äventyr, golf och sol & bad -

Garden Route ett av naturens underverk i Sydafrika, denna magnifika, natursköna kuststräcka är resmålet för naturälskare, golfare, äventyrare och för dig som bara vill njuta av sol och bad.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter


Garden Route, med en rekommenderad avstickare till Klein Karoo och Oudtshoorn, har blivit en av Sydafrikas populäraste destinationer, tillsammans med Kapstaden och Krugerparken.

Området lockar turister året om till de inhemska skogarna, färskvattensjöarna, våtmarkerna, skyddade vikarna och långa gyllene sandstränderna. Här kan ni vandra i bergen, utforska grottor, cykla genom skogarna, besöka strutsfarmer, dyka med vithajar, spela golf på fantastiska banor eller åka båt nedför någon av de många floderna.

© Destination Sydafrika

Den smala kuststräcka som utgör Garden Route sträcker sig från Heidelberg i väst till Storms River Mouth i öst, och från Indiska Oceanen i söder till toppen av bergskedjorna Outeniqua och Tsitsikamma i norr.

Detta är i alla fall den officiella gränsen, men ofta säger man att Garden Route börjar vid Mossel Bay eller George i väst och slutar vid Port Elizabeth i öst, och man brukar även räkna med Oudtshoorn i norr.


Vill du läsa mer om Sydafrika & Garden Route? Besök då Om Sydafrika!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen