In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Windhoek till Victoriafallen


WINDHOEK OTJIWARONGO ETOSHA NATIONAL PARK RUNDU KONGOLA
CHOBE NATIONAL PARK VICTORIAFALLEN

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


En otrolig resa som bjuder på underbar natur, ett fantastiskt djurliv och ett riktigt äventyr. Resan startar i Windhoek och tar er norrut till Etosha National Park där ni får er första dos safari. Ta er vidare till Okavangofloden och Caprivi Strip innan ni tar er över gränsen till Botswana. Här väntar safari i underbara Chobe National Park innan ni avslutar resan vid mäktiga Victoriafallen.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Er resa börjar i Windhoek där det tyska arvet är väldigt tydligt. Upptäck stadens marknader, affärer, caféer och restauranger. Ni reser vidare norrut till Otjiwarongo, där ni stannar en natt på väg till Etosha National Park. Ni har två dagar på er att upptäcka Etosha och safari här är otroligt bra! Ni tar er sedan vidare till den södra sidan av Okavangofloden innan ni reser vidare österut in på Caprivi Strip. Här kan ni få uppleva den underbara naturen på flera olika sätt. Följ med på safaritur i öppet fordon eller en båttur på floden. Ni lämnar Namibia och tar över gränsen in i Botswana, och här får ni uppleva safari i Chobe National Park.


Ni reser vidare till Victoriafallen och här finns det gott om aktiviteter – upptäck området i båt, till fots, i ett safarifordon, på hästryggen eller till och med på elefantryggen. Paddla kanot, flyg helikopter eller besök en traditionell afrikansk by.


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen