In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Kapstaden till Windhoek


KAPSTADEN CLANWILLIAM SPRINGBOK FISH RIVER CANYON AUS SOSSUSVLEI SWAKOPMUND WINDHOEK

17 dagar/16 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


Detta är ett riktigt härligt äventyr som tar er från Kapstaden i Sydafrika till Windhoek i Namibia. Upptäck the Mother City innan ni påbörjar er resa norrut och tar er över gränsen in till Namibia. Här får ni uppleva mäktiga Fish River Canyon, de otroliga sanddynerna i Sossusvlei och häftiga äventyr i Swakopmund och mycket mer innan resan avslutas i Windhoek.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Resan brjar med två dagar för att utforska Kapstaden och dess omgivningar. Ta er upp på Table Mountain, besök vackra Kirstenbosch Botanical Garden, ät lunch vid Rhodes Memorial och ta en dagsutflykt till Cape Point.

Ni reser norrut mot Cederberg Wilderness Area, ett paradis för fotvandrare. Ytterligare längre norrut ligger Springbok, i området Namaqualand. Här förvandlar årets första regn den karga marken till ett fyrverkeri av färger då marken täcks av vackra blommor.

Ni lämnar Sydafrika och fortsätter till Fish River Canyon i Namibia, den näst största kanjonen i världen, den är hela 160 km lång, upp till 27 km bred och 500 meter djup. Resan går vidare till Aus, varifrån ni kan besöka Kolmanskop, en spökstad mitt i öknen som nästan helt begravs av öknens framfart.


Nästa steg på resan är Namib Naukluft Park, där Sossuvlei, Deadvlei och Sesriem Canyon ligger. I Sossuvlei finns världens högsta sanddyner och att klättra upp för en av dessa dyner belönas med en helt otrolig utsikt över hela området. Detta är en fotografs dröm!

Ni fortsätter till Swakopmund, som är ett paradis för den äventyrslystne! Här finns fyrhjuling, sandboarding, sandskidåkning, parasailing och dussinet andra adrenalinpumpande aktiviteter. Resan avslutas i huvudstaden Windhoek, där det tyska arvet väldigt tydligt och staden har en viss europeisk atmosfär, där man kan vandra runt bland marknader, affärer, caféer och restauranger.


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen