In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Safari & Moçambique


GRASKOP KLASERIE NATURE RESERVE BALULE NATURE RESERVE JOHANNESBURG VILANCULOS

15 dagar/14 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


Resan börjar med att ni kör längs Panorama Route där ni får tid till äventyr i vackra omgivningar. I Klaserie Nature Reserve och Balule Nature Reserve får ni chansen att komma nära Afrikas vilda djur inklusive The Big Five. Efter ett kort stopp i Hazyview avslutar ni sedan resan med några avkopplande dagar i underbara Moçambique.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Er resa börjar längs vackra Panorama Route, där ni bor i den lilla staden Sabie i 2 nätter. Detta är verkligen ett vackert område med mycket att erbjuda!

Ni får sedan upptäcka den sydafrikanska bushen och ni börjar med att bo i Klaserie Private Nature Reserve. Er lodge är speciell då de erbjuder ordentliga vandringar i bushen i kombination med de mer traditionella safariturerna i öppet safarifordon.

© Destination Sydafrika


Äventyret i bushen fortsätter, nu i en lodge i Balule Nature Reserve. Även här blir det flera safariturer i reservatet i jakt på The Big Five (lejon, leopard, noshörning, elefant och buffel).

Ni lämnar Sydafrika och flyger till Vilanculos i Moçambique, där ni ska tillbringa den kommande veckan. Det blir 6 underbara dagar som kommer att fyllas av sol, bad och fullständig avslappning! Skulle ni tröttna på att ligga i solstolen hela dagarna finns det mängder av aktiviteter som ni kan ägna er åt.


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen