In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Mozambique Explorer


MAPUTO SANTA MARIA PENINSULA INHAMBANE

14 dagar/13 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


Efter att ha upptäckt Moçambiques huvudstad Maputo tar ni er ut till Santa Maria Peninsula för några lugna och avkopplande dagar på underbara stränder. Ni flyger sedan norrut till härliga Flamingo Bay Water Lodge där paradisvistelsen fortsätter.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Ni börjar er resa i Moçambique med 2 nätter i huvudstaden Maputo där ni har en heldag att utforska Maputo som är en stad med kontraster och som erbjuder en spännande kulturell och arkitektonisk mix. Passa också på att avnjuta lokal mat och dryck!

Resan går vidare och efter frukost får ni båttransfer till Santa Maria Peninsula där ni bor på härlig lodge i 5 nätter. Ni bor bland ändlösa vita stränder och ett till synes evigt, blått hav.Ni har 4 hela dagar att njuta av lata dagar på de underbara stränderna, känn att ni verkligen är på semester! Ni kan också prova på fiske, dyka, snorkla eller följa med guidade turer.


Det har blivit dags att ta er vidare till Inhambane. Här bor ni på en lodge som är byggd på pålar i det kristallklara vattnet och ni kan simma och snorkla direkt från er egen chalet. Det finns ett otal aktiviteter som alla utgår från en närliggande lodge, dit det finns transfer. Dykningen här är spektakulär och ni kan också ta en tur med en katamaran, pröva fiskelyckan, ta en utflykt till mangroveträsken, besöka staden Inhambane, rida eller köra fyrhjuling.


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen