In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Lyxiga Moçambique


DUGONG BEACH LODGE

11 dagar/10 nätter

Det blir en resa som präglas av avslappning, lugn och ro. Njut av vackert boende, god mat, fantastiska stränder och turkost vatten. Här kan ni sola, bada, dyka, snorkla och så mycket annat som hör till en semester i ett tropiskt paradis!
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Dag 1:
När ni landar i Vilanculos i Moçambique väntar båttransfer som kommer att ta er till härliga Dugong Beach Lodge där ni ska stanna i 10 nätter. Transfern tar 30-40 minuter beroende på tidvattnet och då ni kan bli tvungna att vada för att komma i land bör ni vara rätt klädda för detta, ha t.ex. på er sandaler och shorts.


Dugong Beach Lodge ligger i Vilanculos Coastal Wildlife Sanctuary, strax söder om Vilanculos. Detta skyddsområde är inte mindre än 30 000 hektar stort och består av orörd natur som myllrar av liv både på land och i vattnet.

Eftersom lodgen ligger så avlägset får man ström från generatorer samt solpaneler. Generatorerna börjar köras vid solnedgången varje dag och är igång fram tills det att sista gästen går och lägger sig. Efter att generatorerna har stängts av kan ni dock fortfarande använda takfläkten och viss belysning eftersom dessa går på solenergi.

Dugong Beach Lodge ligger precis på stranden och varje enskild lodge erbjuder fantastisk utsikt över Indiska Oceanen och de ändlösa stränderna. Varje lodge har också en privat uteplats med solsängar och här kan ni även avnjuta härliga middagar för er själva om ni så skulle vilja.

Dag 2-10:
Det blir 9 hela dagar i paradiset! Koppla av i solstolen och njut av sol och bad. Vattnet utanför Dugong myllrar av liv och är därför idealiskt för dykning och snorkling och här kan ni få chansen att få se tropiska fiskar, sköldpaddor, rockor och mycket mycket mer.

Skulle ni tröttna på att ligga i solstolen hela dagarna finns det mängder av aktiviteter som ni kan ägna er åt. Alla icke-motoriserade aktiviteter är inkluderade i priset så njut till fullo av att paddla kajak bland delfiner eller bege er något söderut och paddla bland mangroveträd och njut av lugnet och tystnaden. För de som är lite mer aktiva kanske en lite längre kajaktur längs kusten till Pelican Bay kan vara lockande. Ni kan också ge er ut och vindsurfa eller segla (hobie cat) och om ni inte har tekniken inne så finns det möjlighet att få lära er på plats.

Det finns så klart en hel del motoriserade aktiviteter att välja på också. Djuphavsfiske är det många som lockas av och efter en halvtimmes båttur har ni nått perfekta vatten för att se om det nappar. Ni har utmärkta möjligheter att fånga bland annat guldmakrill, wahoo, gulfenad tonfisk, segelfisk och svart marlin.


Ni kan också följa med på en båttur i solnedgången, åka vattenskidor, hyra en båt för att upptäcka närliggande öar såsom Bangwe, Margarugue, Benguerra, Bazaruto och Pansy Island. Ett annat alternativ är att åka ut på en guidad båttur för att titta på valar, delfiner, rockor, valhajar, sköldpaddor och den mycket skygga dugongen. Vad ni har möjlighet att få se beror på vilken tid på året ni åker.

Dag 11:
Er sista dag i paradiset har kommit och efter frukost får ni båttransfer tillbaka till Vilanculos där ni sedan fortsätter er resa alternativ påbörjar resan hemåt till Sverige igen. Förhoppningsvis har ni haft en underbart avkopplande semester som ni sent kommer att glömma!


Ladda ned fullständigt reseförslag i pdf-format

Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Pris (baserat på 2 vuxna):
Lågsäsong 2014: från $4 290 per person
Lågsäsong 2015: från $4 700 per person

Sommarlovsrabatt: 10 % Kontakta oss för mer information!

I priset ingår:
10 nätter på Dugong Beach Lodge, Vilanculos Coastal Wildlife Sanctuary, Chalet, inkl. helpension & viss dryck
Alla icke-motoriserade aktiviteter
Båttransfer Vilanculos Airport – Dugong Beach Lodge t.o.r.
Komplett resepaket med vägbeskrivningar, information samt vouchers för samtliga bokningar
24 timmars telefonassistans – vi befinner oss permanent på plats i Sydafrika

I priset ingår inte:
Flygbiljetter – kontakta oss för en offert
Alla motoriserade aktiviteter
Ovan ej specificerade turer
Visumkostnader


Specificerade boenden och aktiviteter gäller med reservation för fullbokningar. Först när alla bokningar har bekräftats kan priset i USD fastställas. Priset i SEK fastställs efter gällande valutakurs på respektive fakturadag.
Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)63 156 6144
© Destination Sydafrika 2016
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen