In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Kryssningar


Kryssningar blir allt mer populärt och det finns det en anledning till. Det är en perfekt semesterform där ni reser bekvämt mellan intressanta och spännande destinationer och ni behöver aldrig tänka på att behöva packa väskan och flytta till nästa hotell. På kryssningar utmed Afrikas kust får ni uppleva intressanta hamnar, vackra naturlandskap, kultur, historia och spännande folkslag.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter


Vi samarbetar med MSC Cruises i Sydafrika som har ett stort utbud av kryssningar både inom Sydafrika och till närliggande länder och öar. Det finns en rad olika kryssningarna som utgår antingen från Kapstaden eller Durban. Från Kapstaden utgår bland annat kortare kryssningar som tar er till Mossel Bay eller Durban men det finns även kryssningar som går till Walvis Bay och Lüderitz i Namibia och Jamestown på ön Sankta Helena.


Om ni tar en kryssning från Durban kan ni få chansen att njuta av paradisöar och andra spännande destinationer. Varför inte följa med till Moçambique och utforska huvudstaden Maputo och badparadiset Inhambane? Det finns även kryssningar till fantastiska Madagaskar, underbara Mauritius, vackra Portuegese Islands och spännande Réunion. Självklart finns det mängder av kombinationer av dessa destinationer så oavsett vad ni är ute efter finns det med största sannolikhet en kryssning som passar er!

I samtliga kryssningar ingår helpension så ni kommer garanterat att få njuta av underbar mat i elegant miljö ombord på fartygets restauranger, bufféer och barer. Här hittar ni ett aptitretande utbud av autentiska italienska rätter blandat med internationella specialiteter.

Det finns ett stort urval av hytter, allt från enkla insideshytter till lyxsviter med egen balkong, så det finns boendealternativ som passar allas önskemål.

Under er tid till havs kommer ni aldrig att vara sysslolösa. Oavsett om ni lockas av fullkomlig avkoppling, roliga lekar vid poolen, spektakulära teatershower, spel i kasinot, kvällar på dansgolvet eller avslappnande spabehandlingar så kommer ni att hitta det ni letar efter i det breda utbudet av aktiviteter och underhållning som erbjuds ombord. Självklart finns det även mängder av aktiviteter som är anpassade för barn i alla åldrar.

Så varför inte unna er en semester som ni sent kommer att glömma? En semester full av underbara, spännande upplevelser, god mat & dryck, sol & bad och mycket, mycket mer. För att göra det ännu mer lockande erbjuds mycket fina erbjudanden på vissa avgångar såsom till exempel "åk 2, betala för 1" och speciella smekmånadsrabatter. Om detta låter intressant så tveka inte att kontakta oss för mer information och för avgångar, priser med mera.


En kryssning i eller runt Sydafrika kan med fördel kombineras med några dagar på fastlandet. Varför inte göra ett stopp i ett av Sydafrikas underbara reservat för att få chansen att komma riktigt nära The Big Five? Ta några nätter i Kapstaden och utforska allt vad denna vackra stad har att erbjuda, åk till vindistrikten och besök välkända vingårdar och provsmaka världsberömda viner. Här finns det oändligt många alternativ så hör med oss för kostnadsförslag på ett eventuellt tilläggspaket.
Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen