In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Resor i grupp


För dig som inte vill resa på egen hand erbjuder vi möjligheten att resa i grupp. Det ger dig möjligheten att upptäcka underbara Sydafrika – och många andra länder i södra Afrika – utan att köra på egen hand.


Det kan finnas många olika anledningar till varför man inte vill resa på egen hand i södra Afrika, och vi har många bra alternativ till er. Du kanske reser ensam, inte vill köra bil eller trivs med att upptäcka omvärlden tillsammans med andra.

Du kan välja att följa med på en gruppresa som är schemalagd och som genomförs med engelsktalande guide. Dessa resor kan vara korta, bara 3-4 nätter, eller långa och gå genom nästan alla länder i södra Afrika. Och allt däremellan!

Destination Sydafrika


Du kan också välja att låta oss skräddarsy en resa åt er grupp och denna kan ni få med svensk- eller med engelsktalande guide. Då sätter vi ihop er resa helt utifrån era önskemål och bokar allt ni behöver - flyg, hotell, transport, guide, aktiviteter och restauranger.

Alla guider är kunniga och entusiastiska och här har ni chansen att verkligen lära er mer om ert resmål, vare sig det är Sydafrika, Namibia, Botswana, Moçambique eller något annat av länderna i södra Afrika.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen