In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Skräddarsydda resor med svensktalande guide


Våra skräddarsydda gruppresor är perfekta för er som inte vill köra på egen hand i Sydafrika, men ändå vill få samma fantastiska upplevelse. Oavsett storlek på er grupp kan vi se till att ni får en oförglömlig resa


På de skräddarsydda resorna är det ju ni som bestämmer, så ni kan få en guide som är antingen svensk- eller engelsktalande. Er guide är med er från början till slut och kommer att ta väl hand om er. De har stor kunskap om Sydafrika och är erfarna i att ta hand om grupper på allra bästa sätt.

© Destination Sydafrika

Kanske är ni ett gäng golfare som skulle vilja ha en vecka med fantastisk golf, eller en matklubb som vill utforska Sydafrikas goda och varierande mat. Det fixar vi! Vinklubben som vill resa runt i Sydafrikas vindistrikt eller hela stora familjen som vill uppleva häftig safari. Det fixar vi!

Oavsett hur liten eller stor er grupp är kan vi hjälpa er med allt som behövs för er resa - flyg, hotell, transport, guide, aktiviteter och middagsbokningar. Vi sätter ihop resan åt er utefter era önskemål och ser till att ni får en fantastisk upplevelse ni aldrig kommer glömma.

Hör av er till oss så hjälper vi er med er drömresa!
Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen