In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Schemalagda gruppresor


Följ med på en fantastisk gruppresa med stark inriktning på äventyr och upptäckarglädje. Oavsett om du väljer att tälta eller att bli inkvarterad och få sova i riktig säng, så kommer du uppleva det riktiga Afrika.


Dessa resor genomförs i specialbyggda fordon, så kallade "overland trucks" och här är det full fart! Dessa gruppresor leds av engelsktalande guide och genomförs av Nomad Tours som har mycket lång erfarenhet av den här typen av resor.

Vi har valt ut ett antal resor som vi tycker är spännande, men det finns fler då vi tyvärr inte kan ta med alla! De flesta resor går att kombinera och på så sätt kan man få fram andra spännande resor, så om du tycker att den här typen av resa skulle passa dig men att den perfekta resan inte finns med här - hör då av dig till oss!

Om ordet äventyr känns ovant ska du inte låta det skrämma dig! Dessa resor är till för dig som har en stark livsglädje och som är intresserad av att träffa nya människor, besöka nya platser, djur & natur och vill ha lite äventyr.


Ni reser i en grupp på omkring 18 personer (på de flesta resor max 24 personer) och det är ofta en bra blandning på de som deltar – människor från många olika länder, med olika bakgrund, män och kvinnor, par, grupper med vänner och många ensamresenärer. De flesta på en campingresa är mellan 16 och 55 år, men låt inte detta hindra dig om du är äldre och känner att en sådan här resa skulle passa dig.

Man tillbringar mycket tid på vägen, men fokus på resan ligger just på själva resan och inte på målet. Under resans gång kommer ni att uppleva och upptäcka massor av spännande saker! Och ingen vet vad som händer, detta är trots allt Afrika och varje dag i Afrika är ny och spännande. En typisk dag börjar i gryningen, för att göra det bästa av dagen. Lunch intas ofta vid sidan av vägen eller på lämplig picknickplats.

Det finns två typer av resor – campingresor eller resor med inkvartering för dig som vill ha det lite bekvämare. Resorna avgår allt från en till flertalet gånger per månad, beroende på resa. Kontakta oss för exakta datum!


Vad ingår?
I priset ingår transport i specialbyggda fordon, två kvalificerade guider, måltider, boende, specificerade aktiviteter och de flesta parkavgifterna.

Kostnader för visum, vaccinationer, alkohol, tilltugg och valfria aktiviteter ingår inte i priset.

Det ingår en hel del aktiviteter, men ni har också möjligheten att välja till olika aktiviteter och äventyr på de olika platserna ni besöker. Vad som finns och vad det kostar finns i varje resplan som du kan ladda hem.

Små grupper
På vissa av resorna kan ni välja avgångar där antalet passagerare är begränsat till 12 personer, men ni reser fortfarande i samma typ av fordon som har 24 platser. Det ger er tillgång till fönsterplats och möjlighet att sprida ut er mer - 12 personer i ett fordon gjort för 12 personer är ju inte en liten grupp!

Själva resan är förövrigt precis densamma som de vanliga avgångarna och priset för det extra utrymmet är inte mer än 8-10 % högre än för vanliga avgångar.

Aktivitetspaket
Aktivitetspaketet som finns på alla resor är ett frivilligt paket – du kan välja att köpa det i förväg, och då kunna vara med på alla dessa aktiviteter, eller så kan du under resans gång bestämma vilka aktiviteter du vill vara med på och köpa dem på plats.


Aktivitetspaketet ersätter inte de frivilliga aktiviteterna (optional activities) som finns på en del resor.

Observera att alla resplaner är skriva med aktivitetspaketet inkluderat. För att kunna deltaga i allt som står omnämnt i resplanerna måste du alltså köpa till detta paket.

Nomad Greenseats
För en liten summa kan du göra ditt för att din resa inte ska påverka miljön mer än nödvändigt. För dessa pengar planteras Spekboom, ett litet träd som är helt fantastiskt på att absorbera koldioxid – en av växthusgaserna – ur luften.


För mer information om vad du kan förvänta dig under en av dessa gruppresor, ladda hem Pre Departure Information och läs på. Har du fler frågor så är du så klart välkommen att kontakta oss!
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen