In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Resor med inkvartering


För dig som vill ge dig ut på äventyr, men fortfarande vill ha vissa bekvämligheter, är gruppresor med inkvartering ett givet val. Du får både behålla kakan och äta den!
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

På resorna där ni blir inkvarterade kan boendet variera en del – det kan vara hotell, vandrarhem, chalets, bungalows, traditionella hyddor och ibland också permanenta safaritält.


Det är ingen lyx, men oavsett så få du alltid en säng och sänglinne tillhandahålls. Det finns alltid badrum, men inte alltid privat sådant utan ibland får ni dela med varandra.

Ni behöver inte heller hjälpa till med de alldagliga sysslorna och det finns lite mer tid på varje plats att ta det lugnt. På nästan alla dessa turer följer det med en tredje person som kommer att assistera med de sysslor som deltagarna normalt tar hand om, det vill säga diska, städa fordonet, bära väskor etc.

På detta sätt är dessa turer ytterligare lite med bekväma och ni får lite mer tid till att annat.

Vi har valt att ge er chansen att ladda hem de fullständiga resplanerna i original, det vill säga på engelska. Detta har vi gjort för att ni ska få tillgång till all information som finns. Behöver du mer information eller om du har några frågor – tveka inte att kontakta oss!
Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen