In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Campingresor


Om du tycker om att komma riktigt nära naturen och inte ställer så höga krav på komfort, så är kanske en campingtur något för dig.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Ni bor i stora tvåmannatält med myggnät och gott om utrymme för ert bagage. Ni kommer att få en tunnare madrass av skumgummi och du måste ta med sovsäck, handduk och kudde om så önskas. Det som skiljer sig mellan de olika platserna ni besöker är vad det finns för faciliteter, såsom dusch och toalett, bar, kiosk, pool, rent dricksvatten. Information om detta hittar du i de olika reseförslagen.


Vanligtvis stannar ni ett par nätter i ett boende typ backpackers, framför allt om ni besöker lite större städer, och där bor ni i fyr- eller sexbäddsrum.

Ni hjälps alla åt med de sysslor som behöver göras – slå upp och ta ned tält, diska, städa fordonet med mera.

De flesta på en campingresa är mellan 16 och 55 år, men låt inte detta hindra dig om du är äldre och känner att en sådan här resa skulle passa dig. Avgörande för om en campingresa passar dig är inte bara hur god kondition du är i, utan mer om du är villig att ta det lätta med det tuffa och är beredd att förvänta dig det oväntade!

Vi har valt att ge er chansen att ladda hem de fullständiga resplanerna i original, det vill säga på engelska. Detta har vi gjort för att ni ska få tillgång till all information som finns. Behöver du mer information eller om du har några frågor – tveka inte att kontakta oss!
Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen