In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Golf i Sun City & Krugerparken


SUN CITY WHITE RIVER SABI SAND GAME RESERVE

9 dagar/8 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


På denna härliga golfresa får ni spela på de berömda banorna i Sun City och också uppleva denna unika destination. Resan fortsätter till Krugerparken för mer golf – denna gång på omtalade Leopard Creek Country Club. Ni får också uppleva Sydafrikas vackra natur och få chansen att komma nära The Big Five och alla andra vilda djur.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Resan börjar i Sun City, ett nöjeskomplex som ligger omgivet av berg och ett otämjt afrikansk bushlandskap, och här ska ni bo i 3 nätter. Ni spelar golf på Sun Citys två banor, som båda är mycket bra och kryddade med små detaljer som krokodiler i vattenhålen.

När ni inte spelar golf finns det massor att roa sig med – safari, luftballong, sol & bad, massor av sportaktiviteter och det råder inte heller någon brist på restauranger, barer, nattklubbar, butiker, biografer och spelautomater.


Ni lämnar Sun City och kör tillbaka till Johannesburg där ni tar ett flyg till Nelspruit. Ni bor i White River och får spela på en av Sydafrikas absolut mest prestigefyllda banor, Leopard Creek Country Club. Banan är gjord så att den ska vara en utmaning för den erfarne golfaren men också erbjuda en rolig runda golf för den vanlige golfspelaren. Ni får också tid till att upptäcka området omkring er som kallas Panorama Route.

Ni reser vidare till det välkända reservatet Sabi Sand Game Reserve. Här blir det 2 dagar med safari både i öppet safarifordon och till fots, innan det är dags att återvända till Sverige igen.


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen