In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Golf collage


PRETORIA NELSPRUIT SWAZILAND HLUHLUWE GAME RESERVE DURBAN BLOEMFONTEIN
PORT ELIZABETH OUDTSHOORN KAPSTADEN

9 dagar/8 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


Under nio dagar får ni vara med om en perfekt blandning av livets små glädjeämnen, allt medan ni sakta tar er fram genom vackra Sydafrika! Från Pretoria går resan via Krugerparken och Swaziland till Zululand på östkusten. Ni tar er runt Lesotho och söderut till Port Elizabeth, för att avsluta längs med Garden Route och Kapstaden.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Denna niodagarsresa slingrar sig från Pretoria till Kapstaden och passar både golfare och icke-golfare. Efter safari i berömda Krugerparken – och golf på Leopard Creek Golf Course – bär det av till Zululand för ännu mer safari, denna gång i Hluhluwe Imfolozi Park – det äldsta reservatet i Afrika.

Tåget färdas därefter utmed kusten längs St Lucia Wetland Park till Durban för en stadstur med Durban Country Club och sedan in mot land genom Valley of a Thousand Hills till Ardmore Ceramics.


Ni reser vidare mot Bloemfontein och efter en stadstur fortsätter ni sedan över natten längs de imponerande Drakensbergen till Port Elizabeth där det spelas golf på Humewood Golf Course och njuts av safari i Addo Elephant Park. Sedan reser ni vidare till Oudtshoorn för ett besök på en strutsfarm följt av en imponerande färd genom Outeniquabergen till George för spel på Fancourt.

Medan icke-golfarna besöker naturparadiset Knysna spelar ni andra golf på Oubaai Golf Course innan går tåget genom spektakulära Garden Route till vindistrikten för ett besök på KWV Brandy Destillery och sedan reser ni över de magnifika bergen innan denna resa slutar i Kapstaden.

Resan finns i omvänd riktning.

Enkelrumstillägg + 50%

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen