In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Golf & vin i Western Cape


STELLENBOSCH FRANSCHHOEK HERMANUS KAPSTADEN

17 dagar/16 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


Det här är en riktigt härlig och avkopplande resa för er som verkligen tycker om vin och vill kombinerade detta med några rundor på golfbanan. Ni får uppleva massor, men behöver inte resa några längre sträckor. Resan början i vindistrikten, fortsätter till mysiga Hermanus och avslutas sedan i Kapstaden.
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

När ni anländer i Kapstaden hämtar ni ut er hyrbil och reser till Stellenbosch, där ni ska bo i 4 nätter. Under dessa dagar ska ni spela golf på två av banorna i området. När ni inte spelar golf finns i området runt Stellenbosch Sydafrikas äldsta vinrutt och här finns hundratals vinodlingar representerade.

Ni fortsätter till grannstaden Franschhoek som ligger i en av världens vackraste vindalar och här finns många vingårdar att besöka. Det blir golf också när ni bor i Franschhoek, på en av de finare banorna i området.


Resan tar er till den lilla charmiga staden Hermanus, som bjuder på massor av små mysiga kaféer och restauranger. Det finns också en del vingårdar i området. Under en av dessa dagar blir det även ytterligare en runda golf.

De sista 5 nätter tillbringar ni i Kapstaden och här finns det massor att göra och upptäcka. Förutom självklarheter som Table Mountain och Kaphalvön, finns här också Kirstenbosch Botanical Gardens och V&A Waterfront. Självklart blir det också mer golf!


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen