In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


För företag


Ska ert företag starta ett nytt projekt? Planerar ni en ny stor investering? Behöver ni ladda batterierna eller vill ni bara fira ert 20-årsjubileum? Vad kan då vara bättre än att tillbringa lite tid i Sydafrika?!Konferensresor
Vore det inte skönt att efter en lång dags diskussioner och förhandlingar slippa bege sig ut i rusningstrafiken? Varför inte byta ut styrelserummet till en lodge med utsikt över den afrikanska bushen? En konferens på en avlägsen ort ger alltid distans till arbetets vardag. Arrangera en konferensresa ni aldrig kommer att glömma med Sydafrika som destination!

I Sydafrika kan ni träffas i en inspirerande miljö med upplevelser över det vanliga. Vi kan hjälpa er att hitta de perfekta omgivningarna som inspirerar och uppmuntrar till nytänkande som leder till de rätta besluten. Tillsammans kan vi sätta ihop den optimala kombinationen av exotiska miljöer, spännande aktiviteter och intressanta utflyktsmål. Hör av er till oss så sätter vi ihop ett konferensarrangemang varvat med aktiviteter som passa just ert företag.


Incentiveresor
Hur mycket är en engagerad och samarbetsvillig personal värd? Den bästa investeringen ett företag kan göra är att skapa en god stämning bland personalen och få dem att känna sig uppskattade. Vill ni uppmuntra er personal eller era samarbetspartners?

Varför inte planera in en incentiveresa till Sydafrika med unika upplevelser i en exklusiv miljö som ger ett rejält erkännande till deltagarna för uppnådda resultat. Vi planerar er resa tillsammans efter era önskemål - ett aktivt och äventyrligt eller annorlunda arrangemang, som skapar en positiv upplevelse för deltagarna att förknippa med ert företag - och som de bär med sig lång tid framåt.

Sydafrika har en uppsjö av fantastiska miljöer, från höga berg, blå oceaner och vidsträckta vildmarker, vilket gör landet till en omtyckt destination för internationella incentiveresor. Varför inte prova på att dyka med vithaj, åka på val- och delfinsafari, vandra i bushen i jakten på The Big Five eller kanske tillbringa några dagar på ett lyxigt spa eller en vecka på en vingård?


Teambuilding
Ledarskap och lagarbete är onekligen två viktiga principer i framgångsrika och produktiva företag. Många företag har upptäckt att teambuilding är det som gör ett företag till vinnare. För att få de anställda motiverade att uppnå företagets mål och arbeta mot företagets vision är det viktigt att bygga upp en positiv attityd inom företaget. Och det är detta teambuilding handlar om!

En äventyrsresa kan vara det perfekta verktyget som leder till ökad tillit och som svetsar samman er grupp och får er att sträva åt samma håll. Åk till Sydafrika och var med om ett äventyr ni aldrig kommer att glömma! Hör av er till oss så sätter vi gemensamt ihop ett teambuildingpaket som passar er grupps speciella behov!
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen