In English
In English
Om oss     Kontakta oss    
www.omsydafrika.seSouth African Explorer

SYDAFRIKA SWAZILAND LESOTHO

20 dagar/19 nätter

En häftig resa där ni tar er från Kapstaden till Johannesburg och får se och uppleva massor längs vägen! Vindistrikten, Garden Route, Lesotho, Durban, Zululand, Swaziland och Krugerparken bjuder alla på spännande äventyr!
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

Resan börjar med en dag i vindistrikten innan ni beger er längs Route 62 till Oudtshoorn, där ni besöker Cango Caves och en strutsfarm.

Ni reser vidare och kommer de närmaste dagarna att utforska Garden Route. Ni besöker den populära staden Knysna och Plettenberg Bay med dess vackra stränder innan resan tar er till Tsitsikamma National Park. Här finns mängder av aktiviteter – kanske är du modig nog att prova på världens högsta bungyjump?

Efter en dag i Addo Elephant National Park, där ni får chansen att se många av Sydafrikas vilda djur, tar er resan vidare till Wild Coast där ni övernattar. Dagen därpå är det dags att lämna Sydafrika och resa in i kungadömet Lesotho, ett land vars hela yta ligger över 1000 meter över havet. Här kan ni bege er ut på en ridtur i bergen och ni får också besöka en lokal by och en skola.

Ni tar er vidare till vackra Drakensbergen, där ni bland annat tar en guidad vandring för att titta på klippmålningar gjorda av San-folket. Resan går vidare nedför berget och ut till kusten, närmare bestämt till Durban, där ni får en natt på sta'n om ni så önskar.


Norr om Durban ligger St Lucia och hit beger ni er nu. Efter en båttur där fokus ligger på flodhästar och krokodiler har ni också chansen att få besöka en traditionell Zulu-by. Det har också blivit dags för mer safari, denna gång i Hluhluwe Imfolozi Park, som har den största populationen av noshörningar i Sydafrika.

Resan går vidare in i Swaziland, där ni får njuta av djur, natur och traditionell dans. Nästa stopp är välkända Krugerparken, där det blir två hela dagar fullspäckade med safari. Ni får bland annat chansen att vandra i det vilda!

På vägen till Johannesburg, som är resans slutdestination, stannar ni vid Moholoholo Rehabilitation Centre, där skadade djur vårdas innan de släpps ut i det fria igen. Ni får också njuta av naturens underverk som sprider ut sig i Panorama Route.

Denna resa finns även i motsatt riktning och vissa avgångar genomförs med små grupper. Kontakta oss för mer information. Vill du inte bo i tält finns denna resa även med inkvartering.

Observera att resplanen är skriven med aktivitetspaketet inkluderat. För att kunna deltaga i allt som står omnämnt i resplanen måste du alltså köpa till detta paket.

Se resväg på karta.


Ladda ned fullständig reseplan i pdf-format

Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter
Pris 2012:
R11 950 per person
Enkelrumstillägg: R630

Valfria tillägg:
Aktivitetspaket: R1 320
Green Seat: R130

I priset ingår:
Transport i specialbyggda fordon
Två kvalificerade guider
Måltider enligt specifikation
Boende enligt specifikation
Aktiviteter enligt specifikation

I priset ingår inte:
Flygbiljetter – internationella och inrikes
Visumkostnader
Vaccinationer
Alkohol
Tilltugg
Valfria aktiviteter
Pris 2013:
R12 650 per person
Enkelrumstillägg: R510

Valfria tillägg:
Aktivitetspaket: R1 850
Green Seat: R160
Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+27 (0)83 541 2460
+27 (0)78 751 7209
Chatta med oss!
My status
© Destination Sydafrika 2014
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen