In English
In English
Om oss    
www.omsydafrika.se


Ridsafari i Sydafrika & Botswana


WATERBERG BIOSPHERE RESERVE BOTSWANA

8 dagar/7 nätter

KONTAKTA OSS FÖR PRIS FÖR 2019


Detta är den perfekta resan för den erfarna ryttaren som letar efter en resa som erbjuder det där lilla extra! Här får ni chansen att utforska både Sydafrikas och Botswanas underbara djurliv från hästryggen. Detta är ett underbart sätt att komma riktigt nära alla djur!
Dela på:
Dela på Facebook Dela på Twitter

När ni landar i Johannesburg tidigt på morgonen blir ni mötta för transfer till Waterberg Biosphere Reserve. Efter lunch sitter ni upp och beger er ut på er första ridtur, till Camp Davidson där ni ska bo i 4 nätter.

Under era dagar här får ni njuta av safari från hästryggen – ett underbart sätt att uppleva den sydafrikanska vildmarken. Det blir också safari i öppna safarifordon och ni besöker också lokalbefolkningen.


Ni lämnar Camp Davidson för en sista ridtur ut i reservatet och ni tar er tillbaka till Triple B Ranch. Nu är det dags för nästa spännande destination, nämligen Mashatu Game Reserve i sydöstra Botswana.

Det blir 2 häftiga dagar i Botswanas vildmark och ni kommer med största sannolikhet att träffa på stora hjordar med elefanter men också många olika arter av antiloper, giraffer, zebror, schakaler och hyenor. Har ni tur kan ni även få chansen att se vildhundar, lejon, leoparder och geparder!


Låter detta intressant? Läs om resan i mer detalj!

Destination Sydafrika AB
info@destinationsydafrika.se
+46 (0)31 799 5527/8
+46 (0)76 787 4969
+27 (0)71 812 0844
© Destination Sydafrika 2007-2019
Org.nr: 556850-6520
Resevillkor
Kammarkollegiet
Läs omdömen